alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Την ανέβασες? όχι ακόμα... τώρα γράφω το άρθρο... σε λιγάκι Με τόσα που τρώτε σε κάθε αγώνα, δεν θα έπρεπε να ήταν και πολύ δύσκολο. κι όμως αδερφέ... είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο ακούγετε. Έπρεπε να πάρω dslr για να τα καταφέρω Εγώ πάντως από αυτό καταλαβαίνω ότι ο liopyr είναι ΠΑΟΚ Αγ.Ανδρέα Μετά τον χορό να δεις... που θα γράψω και άρθρο για αυτόν... "τον πιο φανατικό διαδικτυακό μας φίλαθλο" !!!!
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Alter.... ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ (πάλι) !!! -Τι τέλετε κύριε? Ντούσκο Μπάεβιτς κείνο Ντούσκο Μπάεβιτς τ'άλλο. Τροφοντικό μόνο αλλάξει πετάξουν άκρα γκολ.
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 klainmaingr, με ποια ειδικότητα "κατέβηκες" στον Α.Σ.Ε.Π.;
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 -Τι τέλετε κύριε?Ντούσκο Μπάεβιτς κείνο Ντούσκο Μπάεβιτς τ'άλλο. Τροφοντικό μόνο αλλάξει πετάξουν άκρα γκολ. ϊο σόνο λίνουξ βάλε- βγάλε τροφοδότικος, ελ α αγόρασανι μακ... Ερνέστο Βαλβέρδε.... -----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 11 : 28 : 35----- klainmaingr, με ποια ειδικότητα "κατέβηκες" στον Α.Σ.Ε.Π.; καλά... άλλαξε θέμα εσύ... εγώ το αφιέρωμα θα στο κάνω...
teo64x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κανονίστε με τα αθλητικά να καταφέρετε να κλειδωθεί το offtopic.
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κανονίστε με τα αθλητικά να καταφέρετε να κλειδωθεί το offtopic. Θα τσακωθώ εγώ με το alter ρε? Aφού κατά βάθος και οι δύο ΠΑΟΚ είμαστε...
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Θα τσακωθώ εγώ με το alter ρε?Aφού κατά βάθος και οι δύο ΠΑΟΚ είμαστε... για να φανταστείς Τέο, ακόμα και σε διαφορετικά πιεμ με την μέλισσα τα ίδια λέμε..
teo64x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, αγαπητοί οφφτο-πίτες, σήμερα ξημερώνουν τα γενέθλιά μου. Δεν είμαι πια ένας, είμαι 19. Άρα θα μας ξεχωρίζετε ως teo64x, teo64x2, teo64x3, ..., teo64x19.
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τζάμπα μην χαίρεσαι... σε καζίνο ακόμα δεν μπαίνεις...
Achilles Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, αγαπητοί οφφτο-πίτες, σήμερα ξημερώνουν τα γενέθλιά μου. Δεν είμαι πια ένας, είμαι 19. Άρα θα μας ξεχωρίζετε ως teo64x, teo64x2, teo64x3, ..., teo64x19. Για αυτό έλεγα να ξαναμπούν τα γενέθλια των users στην αρχική σελίδα. Για να μην ξεχάσουμε κανένα φίλο. Χρόνια πολλά ρε Τεό. Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε...
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Χρόνια πολλα!!!!!!! Πες στον Ακιλις να σου παρει δωρο.
soturin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Σου πήρα και δώρο χακερικό τζαμπέ ο τσίπης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.