soturin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 νέο vbulletin, οι ομάδες έχουν avatars! GO-GO-GO!!
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Fire... οι τελέ 4 φωτό είναι το γκολ... Αρε ομαδάρα!!!
papahlamidas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου αρέσουν οι εφημερίδες τους που κλαίγονται για την διαιτησία. Μάλλον άλλον αγώνα θα έβλεπαν... Θα το μπέρδεψαν με το Liverpool-Chelsea (τι ήτανε ρε σεις η κόκκινη στον Lampard που την είδε ο τύπος?)
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Eχει κίτρινες εφημεριδες ο Αγιος Ανδρέας;;;;; :lol::lol:
teo64x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Κάποιος θα σου απαντήσει: Μόνο κίτρινες έχει.
Achilles Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου αρέσουν οι εφημερίδες τους που κλαίγονται για την διαιτησία. Μάλλον άλλον αγώνα θα έβλεπαν... Θα το μπέρδεψαν με το Liverpool-Chelsea (τι ήτανε ρε σεις η κόκκινη στον Lampard που την είδε ο τύπος?) Κόκκινη φάντασμα papahlamidas.
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Έχει εφημερίδα ο αγιος ανδρέας???????? Eχει κίτρινες εφημεριδες ο Αγιος Ανδρέας;;;;; :lol::lol: Μόλις πάω σπίτι θα σας στείλω το απόκομμα από την σημερινή εφημερίδα για "το κοπή τη πίτα" .... copy- paste έκαναν.... και ούτε που έγραψαν το όνομα μου... κλεεεεεεεεφτς Fire στο ξαναλέω... μετά το Σαββάτο μόλις χαλαρώσω σου ετοιμάζω άρθρο
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι απο εφημεριδα των αντιπαλων να φανταστω Πες ονομα να βαλουμε γκαζακια.
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Fire στο ξαναλέω... μετά το Σαββάτο μόλις χαλαρώσω σου ετοιμάζω άρθρο Θα περιμένω! Είμαι ο μεγαλύτερος φαν της ομάδας!!!
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι απο εφημεριδα των αντιπαλων να φανταστω Πες ονομα να βαλουμε γκαζακια. Seven sport... και δεν είναι αντίπαλοι.. οι αντίπαλοι μας σε τέτοια θέματα είναι πολύ μακριά.. να μην το παινευτώ... Θα περιμένω! Είμαι ο μεγαλύτερος φαν της ομάδας!!! o fire θα είναι η αφορμή για να γίνουν streaming τα εντός έδρας ματς του Αγίου Ανδρέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.