washcloud Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Eeeek! Τί έγιναν τα μηνύματα εδώ; ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ! ...εγώ λέω να ρίξουμε 10Φ σε όσους mods είναι στην οργάνωση, καλλιόπη, σκουπιδιάρα, γόπινγκ, αποψίλωση, φρεσκάρισμα στους πυροσβεστήρες, μαγειρεία, γερμανικούλια, που δε μας ειδοποίησαν εγκαίρως...
soturin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 αρχική πρόταση για εικόνα στο γρούπ της οργάνωσης
washcloud Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ...μπέτερ, μέημπυ ; (θέλουμε ΚΑΙ μόττο...)
soturin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ρε άνθρωπα, βγάλε το λευκό από το Ρ.... (sigh) freaksteeeer, clean up please
liopyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Και να γίνει αλλαγή της δεξιάς γροθιάς με αριστερή παρακαλώ.
Achilles Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Και να γίνει αλλαγή της δεξιάς γροθιάς με αριστερή παρακαλώ. Συμφωνώ. Απαραίτητη κρίνεται και η προσθήκη σιδερογροθιάς. Να τους πονέσουμε για τα καλά.
teo64x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω πως τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να χάνει άγρια η βραχυπρόθεσμη μνήμη μου... Ξεχνάω ακόμα και για τι θέμα μιλούσα πριν 1 λεπτό - και μάλιστα σε καθημερινή βάση... Zomg.
teo64x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λολ... Καλά... Αλλά σοβαρά παίζει να έχει πρόβλημα το κεφάλι μου (μην πει κανείς μλκια ), δε γίνεται να ξεχνάω έτσι. Αν και το κόβω περισσότερο για αδυναμία συγκέντρωσης στη συζήτηση ώστε να κρατήσω στη μνήμη μου το τι συζητάω.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 (ισον) αυπνια εναλλακτικα (ισον) αφηρημαδα. Πιθανον σκεφτεσαι την κοπελια που της εκανες φορματ
teo64x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τσου, άλλην. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Ή μπορεί και να είναι. Ή μπορεί να είναι κι από το χτύπημα που έφαγα στο κεφάλι πριν λίγο καιρό (είχα ακούσει γνωστό να έχει παρόμοια συμπτώματα από παρόμοιο χτύπημα).
Achilles Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λολ... Καλά... Αλλά σοβαρά παίζει να έχει πρόβλημα το κεφάλι μου (μην πει κανείς μλκια ), δε γίνεται να ξεχνάω έτσι. Αν και το κόβω περισσότερο για αδυναμία συγκέντρωσης στη συζήτηση ώστε να κρατήσω στη μνήμη μου το τι συζητάω. Είναι που σήμερα έβαλες άλλο ένα χρόνο στην πλάτη σου. Γέρασες... Ίσως στην επόμενη ζωή να είναι γραφτό να γίνεις χρυσόψαρο, και σιγά σιγά να προσαρμόζεται ο εγκέφαλός σου σ' αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.