alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερίζω τους συντρόφους... ας κάτσουμε λίγο και στο desktop που το έχουμε παραμελήσει. Τι να βάλω για αβατάρ στο γκρούπ;;;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερίζω τους συντρόφους... ας κάτσουμε λίγο και στο desktop που το έχουμε παραμελήσει.Τι να βάλω για αβατάρ στο γκρούπ;;; Mεγιστο λάθος
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz, κάτι σαν το παρακάτω; Ή χτυπάει πολύ;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Που θα το βρουμε αυτό;;; http://en.wikipedia.org/wiki/Holy_Dio:_Tribute_to_Ronnie_James_Dio δεν το εχει το play.com
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz, κάτι σαν το παρακάτω; Ή χτυπάει πολύ; δεν είναι τίποτα... 3 εβδομάδες μπαν είναι...
Lilith19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Να 'μαι και εγω και η μεσοπελαγισια καλησπερα μου
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Χα χα χα!!! Τέλειο! Αυτό είναι! Αν και ο σύντροφος alexzzz μπορεί να έχει κάποια αντίρρηση ως προς το χρώμα.
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Χα χα χα!!! Τέλειο! Αυτό είναι! Αν και ο σύντροφος alexzzz μπορεί να έχει κάποια αντίρρηση ως προς το χρώμα. αφού το πολεμάμε ρε! μια χαρά είναι
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Οφφτοπικίτες καλησπέραααααααααα προσκυνω το αβαταρ:cool:
liopyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, λέω και εγώ το πρόβλημά μου. Τα φώτα του μαγαζιού μου δημιουργούν πονοκεφάλους. Είναι μία μίξη από λάμπες με κανονικό φως (αυτό το κίτρινο), και μεγάλες λάμπες φθορίου που βγάζουν ένα περίεργο μωβ. Να αλλάξουν τα φώτα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι διαπραγματεύσιμο με το boss. Υπάρχει λύση λιγότερο γελοία από το να φορέσω γυαλιά ηλίου νυχτιάτικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.