alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Κύριοι, κυρίες...τέχνη.. το είδα προχτές... πραγματικά τέχνη.
teo64x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ψήσε μερικούς πελάτες να πουν ότι προκαλεί και σ' αυτούς πονοκέφαλο και ψήσε μετά το boss να τα αλλάξετε.
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, λέω και εγώ το πρόβλημά μου.Τα φώτα του μαγαζιού μου δημιουργούν πονοκεφάλους. Είναι μία μίξη από λάμπες με κανονικό φως (αυτό το κίτρινο), και μεγάλες λάμπες φθορίου που βγάζουν ένα περίεργο μωβ. Να αλλάξουν τα φώτα όπως καταλαβαίνεται δεν είναι διαπραγματεύσιμο με το boss. Υπάρχει λύση λιγότερο γελοία από το να φορέσω γυαλιά ηλίου νυχτιάτικο? καπέλο ;;;;;
soturin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Είναι μία μίξη από λάμπες με κανονικό φως (αυτό το κίτρινο), και μεγάλες λάμπες φθορίου που βγάζουν ένα περίεργο μωβ. το χειρότερο, και χαμηλής έντασης να ναι, σε ζαλίζει αυτο'το πράγμα
little loulou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, λέω και εγώ το πρόβλημά μου.Τα φώτα του μαγαζιού μου δημιουργούν πονοκεφάλους. Είναι μία μίξη από λάμπες με κανονικό φως (αυτό το κίτρινο), και μεγάλες λάμπες φθορίου που βγάζουν ένα περίεργο μωβ. Να αλλάξουν τα φώτα όπως καταλαβαίνεται δεν είναι διαπραγματεύσιμο με το boss. Υπάρχει λύση λιγότερο γελοία από το να φορέσω γυαλιά ηλίου νυχτιάτικο? εεεεμ!οταν στα ελεγα εγω για τα φωτα μου ελεγες οτι ειναι μια χαρα..τωρα..βαλε ειδικη μασκουλα..
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τεχνη number two MORE (υποψηφιο βίντεο για Οσκαρ)
status Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, λέω και εγώ το πρόβλημά μου.Τα φώτα του μαγαζιού μου δημιουργούν πονοκεφάλους. Είναι μία μίξη από λάμπες με κανονικό φως (αυτό το κίτρινο), και μεγάλες λάμπες φθορίου που βγάζουν ένα περίεργο μωβ. Να αλλάξουν τα φώτα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι διαπραγματεύσιμο με το boss. Υπάρχει λύση λιγότερο γελοία από το να φορέσω γυαλιά ηλίου νυχτιάτικο? Δε πας σε κανένα οφθαλμίατρο λέω εγώ καλύτερα...;
Vatos_locos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 μωβ ? βασικά να πάει σε οφθαλμίατρο γιατί οι λάμπες είναι μπλε και κίτρινες κόκκινο και μωβ σας διαβεβαιώ οτι δεν υπάρχει
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ας μου εξηγήσει κάποιος πως κρατάει αόμματος ολάκερο νετ καφέ
status Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ας μου εξηγήσει κάποιος πως κρατάει αόμματος ολάκερο νετ καφέ δια της μεθόδου ΜΠΡΑΙΓ..:Ρ
teo64x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή είναι η εύκολη απάντηση, status. Μπορείς να μας το δείξεις και με εικόνες όμως;
liopyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 μωβ ? βασικά να πάει σε οφθαλμίατρο γιατί οι λάμπες είναι μπλε και κίτρινες κόκκινο και μωβ σας διαβεβαιώ οτι δεν υπάρχει Ahem... Εγραψα πουθενα για κοκκινο? Μηπως να αναθεωρησουμε ποιος χρειαζεται περισσοτερο οφθαλμιατρο?>
Vatos_locos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, λέω και εγώ το πρόβλημά μου.Τα φώτα του μαγαζιού μου δημιουργούν πονοκεφάλους. Είναι μία μίξη από λάμπες με κανονικό φως (αυτό το κίτρινο), και μεγάλες λάμπες φθορίου που βγάζουν ένα περίεργο μωβ. Να αλλάξουν τα φώτα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι διαπραγματεύσιμο με το boss. Υπάρχει λύση λιγότερο γελοία από το να φορέσω γυαλιά ηλίου νυχτιάτικο? wow WTF κανονικό έλεγε τελικά lol ξεφτίλα γίναμε και οι 2 :lol: wash τι είναι αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.