alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 wash τι είναι αυτό ? καρδερίνα... αλήθεια ο άλτερ που είναι;;; δεν βρίσκει το πληκτρολόγιο;;;
teo64x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 wash τι είναι αυτό ? Ψηλάφησε να το βρεις...!
Vatos_locos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 άντε ρα έκανα ένα λάθος από την χαρά μου να "την πω" στον liopyra και τώρα τα βάλατε όλοι μαζί μου lol
liopyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Η αληθεια ειναι πως συχνα χανω το keyboard, αλλα αυτο δεν ειναι το παρων προβλημα... Λοιπον, δεν εχω να φοβηθω τιποτα, η μικρη loulou και ο thresh μπορουν να αποδειξουν πως τα φωτα ειναι σχεδον μωβ.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 πόσα τους έδωσες λέγε ? για πες ρε thresh μπλε ή μωβ είναι τα φώτα στο μαγαζί PS έχω τις μνήμες σου σπίτι μου ε μην ξεχνιόμαστε
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 wow WTF κανονικό έλεγε τελικά lol ξεφτίλα γίναμε και οι 2 :lol: wash τι είναι αυτό ? και αυτο ποντίκι ειναι βαλτο
Vatos_locos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 και αυτο ποντίκι ειναι βαλτο απαξιώ αυτό είναι τυφλό ποντίκι... τι σχέση έχει με εμένα ?
teo64x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως δεν είναι μωβ, αλλά ρόζ; Γκουχ! Γκουχ! (Νιώθω ότι κάποιος εύχεται να πνιγώ.)
Vatos_locos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 απαιτώ από τους μη λαδωμένους,πουλημένους κλπ χρήστες του insomnia μπλα μπλα να μου πουν τι χρώμα βλέπουν.
little loulou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 εεε..εεε..για ηρεμηστε ολοι εδω περα..θα ξεκαθαρισω εγω την κατασταση που εχω παει στο μαγαζι!τα φωτα ειναι πρασινα..τελοςςςς!
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 (Νιώθω ότι κάποιος εύχεται να πνιγώ.) Πάω να ανοίξω ένα τόπικ.... "κούκλα βουντού doa... με καλύπτει η εγγύηση;"
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 απαιτώ από τους μη λαδωμένους,πουλημένους κλπ χρήστες του insomnia μπλα μπλα να μου πουν τι χρώμα βλέπουν. Λείπει η μπαρα και η στρίπερ
soturin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 μωβ ? βασικά να πάει σε οφθαλμίατρο γιατί οι λάμπες είναι μπλε και κίτρινες κόκκινο και μωβ σας διαβεβαιώ οτι δεν υπάρχει guys guys, όλα λευκά είναι αυτά τα φώτα, αλλά έχουν διαφορετική θερμοκρασία χρώματος (architect delivers) και thresh, ΦΤΑΝΕΙ με το dawn of war!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.