soturin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 μήκος κύματος βασικά όχι θερμοκρασία όχι ακριβώς, οι λάμπες (και πυρακτώσεως και φθορισμού) "λευκό" φως βγάζουνε, από όλο το φάσμα εκπέμπουν, το πόσο ομοιογενώς ή προς τα που κατανεμειμένο είναι αυτό και καθορίζει αυτό που λέμε "μπλεδίζει", επίσης η αντίληψη εξαρτάται, το μάτι μας είναι ποιο ευαίσθητο στην κίτρινη ακτινοβολία πχ, άλλο η αίσθηση ότι μπλεδίζει το φως άλλο το μπλε φως σόρυ για τυχόν ορθογραφικά τεο, ε ρε μαν... ε...
Vatos_locos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μικρη loulou, ναι, ο Πανος επαθε πλακα με την παρτυ σου.Ντρεπεται λιγο να το δειξει, αλλα απο τις προαλλες μονο για σενα μου μιλαει. Να φανταστεις, τα μπισκοτακια που του εφερες, τα πηρε αγκαλια και κοιμηθηκαν μαζι χθες το βραδυ... Ειναι ρομαντικουλης, μην τον πληγωσεις. (μεταξυ μας ε, μη πεις οτι στα ειπα). νομίζω πως μόλις καταδικάστηκες να κάνεις βραδυνές βάρδιες.... soturin θα συμμετείχα αλλά ξεκίνησε Civil war τώρα
teo64x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πειτε και αλλα. Σειρα εχει ο Vatos Πουλημένε.
teo64x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ετσι σε θελω ποντικι αδιστακτο!!! Πουλημέεεενεεεε
little loulou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μικρη loulou, ναι, ο Πανος επαθε πλακα με την παρτυ σου.Ντρεπεται λιγο να το δειξει, αλλα απο τις προαλλες μονο για σενα μου μιλαει. Να φανταστεις, τα μπισκοτακια που του εφερες, τα πηρε αγκαλια και κοιμηθηκαν μαζι χθες το βραδυ... Ειναι ρομαντικουλης, μην τον πληγωσεις. (μεταξυ μας ε, μη πεις οτι στα ειπα). καρφι..ετσι δινεις το φιλαρακι ρα?δεν ντρεπεσαι?
Vatos_locos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 αχα για να δεις οτι μιλάει για πάρτι του και μόνο εγώ το βράδυ δούλευα και έψαχνα τα μπισκότα να τα φάω αλλά λίπανε τώρα κατάλαβα τι παίχτηκε...
soturin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 insomnia's memes: ρα βάλε linux άλλαξε τροφοδοτικό πιες καφέ καλα πάμε... fixed
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 insomnia's memes:ρα βάλε linux άλλαξε τροφοδοτικό πιες καφέ καλα πάμε... πιες καφε όχι σκετο πιες καφε. Θελει και -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 02 : 39 : 32----- Γιναμε 38!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
little loulou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 insomnia's memes:ρα βάλε linux άλλαξε τροφοδοτικό πιες καφέ καλα πάμε... :lol::lol: -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 02 : 49 : 47----- αχα για να δεις οτι μιλάει για πάρτι του και μόνο εγώ το βράδυ δούλευα και έψαχνα τα μπισκότα να τα φάω αλλά λίπανε τώρα κατάλαβα τι παίχτηκε... μυστηριο εκτυλισεται γυρω απο τα μπισκοτακια..ποιος τα εφαγε τελικα οεο???
teo64x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 insomnia's memes:ρα Δεν είναι meme, είναι η απόδειξη ότι η Μικρή Λουλού υπέκυψε στη γοητεία του Βάτου Λόκου.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ετσι σε θελω ποντικι αδιστακτο!!! είμαι είμαι insomnia's memes: ρα,βάλε linux,άλλαξε τροφοδοτικα,πιες καφέ καλα πάμε... fixed το ρα ήταν σήμα κατατεθέν του oos.gr αλλά μας το βούτηξαν :lol::lol:μυστηριο εκτυλισεται γυρω απο τα μπισκοτακια..ποιος τα εφαγε τελικα οεο??? εγώ αλλά ο Σάκης με παρακάλαγε να κοιμηθούνε μαζί Δεν είναι meme, είναι η απόδειξη ότι η Μικρή Λουλού υπέκυψε στη γοητεία του Βάτου Λόκου. lol
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μπισκοτακι (!!!!!)??????? Καποιος το μπερδεψε με κατι αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.