evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ίσα- ίσα που τώρα που θα βάζει links θα ρωτάμε ρε τα λινκς θα ειναι οι απαντησεις στις ερωτησεις σας
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 τα λινκς θα ειναι οι απαντησεις στις ερωτησεις σας μα αυτό λέω και εγώ... ας πούμε τι λινκ θα έβαζες αν ρωτούσα λεπτομέρειες για το θρυλικό πλέον πόστ σου;;;
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 μα αυτό λέω και εγώ... ας πούμε τι λινκ θα έβαζες αν ρωτούσα λεπτομέρειες για το θρυλικό πλέον πόστ σου;;; τι θρυλικο ρε σεις; τι το φοβερο ειπα πια;
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 τι μετριοφροσύνη... βρε είσαι και επίσημα "υπουργός κάμα σούτρα"
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 τι μετριοφροσύνη... βρε είσαι και επίσημα "υπουργός κάμα σούτρα" :fear::fear::fear::fear: μαλλον εχετε καψει φλατζα
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 :fear::fear::fear::fear: μαλλον εχετε καψει φλατζα Eδω και πολυ καιρο υπουργέ μου.
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Eδω και πολυ καιρο υπουργέ μου. χα! αυτό θα έλεγα...
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Eδω και πολυ καιρο υπουργέ μου. :lol::lol: και δεν μου φαινεται... α εχω και ειδηση... αυριο ειναι τα γεννεθλια μου. πειτε μου ρε ενα χρονια πολλα
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Θα εβαζες και ;;; μην το παρακάνουμε κιόλας...
teo64x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 :lol::lol: και δεν μου φαινεται... α εχω και ειδηση... αυριο ειναι τα γεννεθλια μου. πειτε μου ρε ενα χρονια πολλα Θα περιμένεις 10 λεπτά τουλάχιστον.
teo64x Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 :lol::lol: και δεν μου φαινεται... α εχω και ειδηση... αυριο ειναι τα γεννεθλια μου. πειτε μου ρε ενα χρονια πολλα Χρόνια πολλά Εύα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.