status Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα έχουμε λίγο δουλειά, θα τα πούμε στις 5 και 10... Γειά σου ρε Αλέκο δουλευταρά:ρ
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γειά σου ρε Αλέκο δουλευταρά:ρ Αααα... όλα και όλα... από σήμερα είμαστε πάλι χαλαρά... Απλά δεν έπιασες το 5κ15 που είπε ο Ανδρέας με το 5κ10 που είπα εγώ... που ταξιδεύει το μυαλό σου κουμπάρε;
Aragorn Elessar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ξυπνησα και εφυγα σφαιρα για το πολυποθετο εισητριο των AC/DC.
status Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μας ξεπερασαν και οι Ιαπωνες. Ρε Αλέκο δείξε τα @ρχίδι@ μου γιατί δεν φτάνω.:Ρ
status Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μας ξεπερασαν και οι Ιαπωνες. Βασικά οι ναύτες μας είναι κοντόφαλοι... :Ρ εμείς στο πεζικό κάτι ματσούκια ΝΑ :Ρ αχαχαχχα :ρ Συμπέρασμα, η αλμύρα κοντένη τσουτσούνια :Ρ
elven Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Απο Αφρική γιατί δεν έχει;Είναι Superleague αυτοί;
status Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Απο Αφρική γιατί δεν έχει;Είναι Superleague αυτοί; Ελίτ είναι...εκτός συναγωνισμού :ρ
klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα.. είμαι τραγική φιγούρα... Έκλεισα εισιτήρια για Παρίσι αρχές Μαρτίου... Που'να ξερά?! ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ?! Ω-ΟΙΜΕ!!(δεν ξέρω τι ο/ω παίρνει το ο/ωιμε) [kyprios mode one]υ.γ: σοβαρομιλάω... :\[kyprios mode off]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.