washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 να το ξεφτιλίσουμε (ΤΕΛΕΙΩΣ όμως) Aκίλις! ; Χωρίς μαλακίες σημασία έχει να μην κομπλεξάρομαι για το μέγεθός μου...και πάλι κύριοι μπορεί να είμαι κοντόφαλλος αλλά είμαι κι ένας από τους πιο ερωτικούς λαούς στάτους, σόρι μαν... MS, σταμάτα ν' απαντάς, λίγο το 'χω ν' ανεβάσω καμμιά πικ (είμαι με πυρετό και μ' έχω ικανό... )
teo64x Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μας ξεπερασαν και οι Ιαπωνες. Δε λέτε πάλι καλά που είμαι κι εγώ εδώ και ανεβάζω το μέσο όρο...
Achilles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι κι εγώ εδώ και κατεβάζω το μέσο όρο...:cry: Fixed :-D:-D Προσέχετε τι γράφετε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 (είμαι με πυρετό και μ' έχω ικανό... ) πόσο τον έχεις? ...τον πυρετό
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δε λέτε πάλι καλά που είμαι κι εγώ εδώ και ανεβάζω το μέσο όρο... ε ναι πόσο τον έχεις? ...τον πυρετό δεν τον έχω μετρήσει ...τον πυρετό, αλλά εδώ και δυο βδομάδες μ' έχει ξεσκίσει ...ο πυρετός Πότε πάνω, πότε κάτω ...ο πυρετός και δε λέω να συνέρθω εντελώς (Ακίλις, άμα τολμήσεις να κάνεις κανένα εντιτ, θα έρθω και θα σου πατήσω κανέναν α-λα Πλαίσιο ...) (ξέρεις εσύ)
status Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 δεν τον έχω μετρήσει ...τον πυρετό, αλλά εδώ και δυο βδομάδες μ' έχει ξεσκίσει ...ο πυρετός Πότε πάνω, πότε κάτω ...ο πυρετός και δε λέω να συνέρθω εντελώς (Ακίλις, άμα τολμήσεις να κάνεις κανένα εντιτ, θα έρθω και θα σου πατήσω κανέναν α-λα Πλαίσιο ...) (ξέρεις εσύ) Σύφιλη έχεις ρε μαλάκα; :Ρ 2 Εβδομάδες πυρετό; :ρ
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μπα ο τεχνόλοτζι φάλλουμ μου μια χαρά δείχνει, συν το ότι δε νομίζω η σύφιλις να σου μπουκώνει ρινικές/ωτικές κοιλότητες με φλέμματα κι άλλα χαμερπή... Καινούρια φάση "γρίππης" πρέπει να είναι, το έχω ακούσει και από αλλού : Δεν περνάει σε λίγες μέρες, κρατάει "καιρό", με μακρόσυρτους "χαλαρούς" rather than short-termed έντονους πυρετούς, και σε ξελιγώνει : Με το ζόρι ανοίγω το paint.NET πια...
teo64x Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Με το ζόρι ανοίγω το paint.NET πια... Αυτό που απάντησες, είναι... ΨΕΜΑ
Achilles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μπα ο τεχνόλοτζι φάλλουμ μου μια χαρά δείχνει, συν το ότι δε νομίζω η σύφιλις να σου μπουκώνει ρινικές/ωτικές κοιλότητες με φλέμματα κι άλλα χαμερπή...Καινούρια φάση "γρίππης" πρέπει να είναι, το έχω ακούσει και από αλλού : Δεν περνάει σε λίγες μέρες, κρατάει "καιρό", με μακρόσυρτους "χαλαρούς" rather than short-termed έντονους πυρετούς, και σε ξελιγώνει : Με το ζόρι ανοίγω τα πόδια μου πια... Fixed. Χίλια συγγνώμη wash.
soturin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ότι το μήκος του πέους σχετίζεται με το μήκος του δείκτη. o πρόστυχος:
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Fixed. Χίλια συγγνώμη wash. ...έρχομαι Σαλονίκη στοπ. Για ένα τελευταίο "άνοιγμα ποδιών" στοπ. Τα white letters δε σε σώζουν στοπ. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη απ' τη γυναίκα σου στοπ. Αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ ρε postη στοπ.
status Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ...έρχομαι Σαλονίκη στοπ.Για ένα τελευταίο "άνοιγμα ποδιών" στοπ. Τα white letters δε σε σώζουν στοπ. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη απ' τη γυναίκα σου στοπ. Αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ ρε postη στοπ. To ήξερα ότι εσείς οι δύο βγάζατε τα μάτια σας αναμεταξύ σας... ειδικά αυτό: Για ένα τελευταίο "άνοιγμα ποδιών" στοπ. σημαίνει Αχιλλέα ότι σε χώρισε..:ρ
andreapaog328 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 δίνω φυσική αύριο.στοπ κλαρίνο.στοπ
little loulou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 δεν τον έχω μετρήσει ...τον πυρετό, αλλά εδώ και δυο βδομάδες μ' έχει ξεσκίσει ...ο πυρετός Πότε πάνω, πότε κάτω ...ο πυρετός και δε λέω να συνέρθω εντελώs μην με ρωτησετε γιατι αλλα με το που διαβασα το μηνυμα του wash μου ηρθε αυτο... νουνου...μεγαλωνει,μεγαλωνει γερααα παιδιααα!!! και καπακι μου ηρθε και αυτο! http://www.youtube.com/watch?v=DELmIO1OnAA&feature=related:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.