Achilles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ...έρχομαι Σαλονίκη στοπ.Για ένα τελευταίο "άνοιγμα ποδιών" στοπ. Τα white letters δε σε σώζουν στοπ. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη απ' τη γυναίκα σου στοπ. Αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ ρε postη στοπ. Καλώς να ορίσεις να πιούμε ρετσίνα. Θα δουλέψεις και στην συμπρωτεύουσα;;; Μην είσαι ρατσιστής. Δεν ζητάμε ποτέ συγγνώμη σε γυναίκα. Αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ ρε alexzzz. Fixed.
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 To ήξερα ότι εσείς οι δύο βγάζατε τα μάτια σας αναμεταξύ σας... ειδικά αυτό: Για ένα τελευταίο "άνοιγμα ποδιών" στοπ. σημαίνει Αχιλλέα ότι σε χώρισε..:ρ κοίτα, δεν είναι τίποτα να τσιμπήσω από Σαλονίκη καραβάκι για Ηράκλειο ε (παλιόpostα ) andreapaog328 , άντε και καλή χώνεψη (καλά μην το παίρνεις και κατάκαρδα, θα έχει κι άλλες εξεταστικές) teo64x κόψε τα τηλεπαιχνίδια
status Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 κοίτα, δεν είναι τίποτα να τσιμπήσω από Σαλονίκη καραβάκι για Ηράκλειο ε(παλιόpostα ) εμ...εμείς έχουμε χωρίσει επειδή μπήκε ανάμεσα μας ο Αχιλλέας...θυμάσαι ; :Ρ
Achilles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 κοίτα, δεν είναι τίποτα να τσιμπήσω από Σαλονίκη καραβάκι για Ηράκλειο ε(παλιόpostα ) εμ...εμείς έχουμε χωρίσει επειδή μπήκε ανάμεσα μας ο Αχιλλέας...θυμάσαι ; :Ρ Ανεκδοτάκι: Τί είναι ο Αχιλλέας ανάμεσα στον wash και στον status;;;; Εμπόδιο.
status Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ανεκδοτάκι: Τί είναι ο Αχιλλέας ανάμεσα στον wash και στον status;;;; Εμπόδιο. Πάχυνες δλδ; :Ρ
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 εμ...εμείς έχουμε χωρίσει επειδή μπήκε ανάμεσα μας ο Αχιλλέας...θυμάσαι ; :Ρ it will only be sex
andreapaog328 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 andreapaog328 , άντε και καλή χώνεψη (καλά μην το παίρνεις και κατάκαρδα, θα έχει κι άλλες εξεταστικές) όχι καλέ, γιατί? άλλα 6-7-8 χρόνια εδώ θα είμαι...έχω καιρό ακόμα.
Achilles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ουφ, κουράστηκα με τα postριλίκια σας. See you later...
status Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ουφ, κουράστηκα με τα postριλίκια σας. See you later... αντε ρε καραποσταριο..καλή ξεκούραση:Ρ
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μην με ρωτησετε γιατι αλλα με το που διαβασα το μηνυμα του wash μου ηρθε αυτο... νουνου...μεγαλωνει,μεγαλωνει γερααα παιδιααα!!! και καπακι μου ηρθε και αυτο! http://www.youtube.com/watch?v=DELmIO1OnAA&feature=related:lol: εμένα πάλι όταν διάβασα το δικό σου, μου ήρθε αυτό... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2536427&postcount=24441 μη ρωτάς γιατί.... Ουφ, κουράστηκα με τα postριλίκια σας. See you later... Χα ! Ποιός μιλάει...πού πας Ακίλις! ; Να...ξύσεις την...φτέρνα σου μήπως ;
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 καλά...μη βαθμολογείς με + τόσο γρήγορα...έκανα και 'γω εντιτ... όχι καλέ, γιατί? άλλα 6-7-8 χρόνια εδώ θα είμαι...έχω καιρό ακόμα. KΑΛΕ ; ! ...κοντά στον Αχιλλέα μένεις μήπως ;
little loulou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 εμένα πάλι όταν διάβασα το δικό σου, μου ήρθε αυτό...http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2536427&postcount=24441 μη ρωτάς γιατί.... δεν εχετε χιουμορ ρααα..ξενερωτοι,ε ξενερωτοι..
Achilles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Χα ! Ποιός μιλάει...πού πας Ακίλις! ;Να...ξύσεις την...φτέρνα σου μήπως ; Όχι, εγώ έχω και από τα άλλα. Και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες: Γιατί οι γυναίκες το πρωί τρίβουν τα μάτια τους; Γιατί δεν έχουν "αντίδια" να ξύσουν. KΑΛΕ ; !...κοντά στον Αχιλλέα μένεις μήπως ; Είπε μιας και θα κατέβεις Σαλόνικα, να γίνουμε πολλές. War started at 4 Feb 2009 at 15:30 pm. Stay tuned...
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 κάτσε βρε πουλάκι μου....μας κάνεις πλάκα/καπάκι σου κάνουμε και 'μεις... γιατί λες δεν έχουμε χιούμορ ; αχ γυναίκες ( τεσπα ΑΜΑ πειράχτηκες...το παίρνω πίσω ) ...MLK Achilles! ,,, MHN τολμήσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.