Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα κανω αγωνα να απαγορευτουν οι γεννησεις το Φεβρουαριο :-( Θα μαζεψω 'πογραφες!

:P

Δηλαδή να παίρνετε προφυλάξεις τον Μάιο; :-D

Δημοσ.
Αχ βρε Εύα, σε ξέχασα.

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς.

Τελικά δεν είναι σύμπτωση, το μελέτησα το πράγμα: όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί Φλεβάρη. Ο Τεό, η Ευά, από ότι βλέπω και η μικρή Λουλου και ..... φυσικά εγώ. :-)

ειναι δυνατον καποιος να ειναι υδροχοος και να μην ειναι εξυπνος ;););)

Δημοσ.
Που ειναι ο ThReSh ?

Που ειν' ο Βάγκνερ; Που ειν' ο Πουτσίνι;

ερώτηση :

Γιατί το <<Αληθής>> Η <<Ψευδής>> κάνει <<Αληθής>>?

Το "Η" ή καλύτερα OR, δίνει TRUE αν έστω και μία από τις εισόδους του είναι TRUE.

Δημοσ.
Το "Η" ή καλύτερα OR, δίνει TRUE αν έστω και μία από τις εισόδους του είναι TRUE.

ναι ναι αυτό το ξέρω απλά ρωτάω...όχι σε τέτοιο επίπεδο...δηλαδή θέλω να ρωτήσω γιατί να κάνει αληθής και όχι ψευδής...έτσι το θεωρήσαμε αρχικά ή τίποτα άλλο?

Δημοσ.

Τώρα τι να σου πω... Είναι φιλοσοφικό το θέμα. Είναι όπως η πρόσθεση, φτιάχτηκε γιατί βολεύει πολύ στα μαθηματικά. :P

Δημοσ.
Είναι φιλοσοφικό το θέμα.

αυτό λέω και εγώ δηλαδή ξύπνησε ένας ένα πρωί και είπε το αληθής η ψευδής θα κάνει αληθής...γιατί λέω γώ???

ο Bool (Μπούλ) δεν ήτανε?

Δημοσ.

Ναι, κάπως έτσι, δεν προκύπτει από κάτι βαθύτερο (πέρα του ότι είναι πρακτικό για το σχεδιασμό κυκλωμάτων).

Δημοσ.
ερώτηση :

Γιατί το <<Αληθής>> Η <<Ψευδής>> κάνει <<Αληθής>>?

Μην πάρεις το "ψευδής" με την κυριολεκτική έννοια.Εστίασε στο " Η' " της πρότασης.

Σου λέει ότι είναι αληθές ή το "α" ή το "β",οποιοδήποτε από τα 2.

Π.χ. ψήσου να μου φέρεις ή "καρπούζι" ή "πεπόνι".Δε με νοιάζει τι από τα 2,φτάνει να φέρεις ένα από τα 2.Κάπως έτσι πάει η εκλογίκευση.

Ελπίζω να βγάζω νόημα.

Δημοσ.
αυτό λέω και εγώ δηλαδή ξύπνησε ένας ένα πρωί και είπε το αληθής η ψευδής θα κάνει αληθής...γιατί λέω γώ???

ο Bool (Μπούλ) δεν ήτανε?

aφου λεμε η προταση ειναι αληθης αν το ενα απο τα δυο ειναι αληθεια. αρα πως γινεται να ειναι ψευδης; ειναι σαν να λες 1+1=2 μιλαμε για 300 σελιδες αποδειξη. απο την αλλη ειναι απλη λογικη ελεος δλδ.

Δημοσ.

γεια σας απο τα mcdonalds πισω απο το hilton.

αυριο με βλεπουν οι αναισθησιολόγοι, και παρασκευη (ισως και αυριο) μπαινω χειρουργειο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...