Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και για να μην ξεχνιομαστε, ειναι το insomnia colorblind?

1233774574397yd1.jpg

edit: για κήλη μπαινω, και ειναι ο cool guy νομιζω, ισως και να μην εχει ονομα

-----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 09 : 17 : 28-----

btw κανα pass για dial up εχει κανεις? pm αν γινεται asap!

Δημοσ.

Άντε περαστικά... Μη αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα.

[HUGE ΚΑΦΡΙΛΑ MODE ON](απλά μερικοί δεν ξυπνάνε ποτέ από την αναισθησία). [HUGE ΚΑΦΡΙΛΑ MODE OFF]

Δημοσ.

Παντως εχω πηξει παιδια, αν δεν εβγαινα κιολας θα ειχα αυτοκτονησει εκει μεσα. ειμαι με laptop , ΧΩΡΙΣ νετ και βαριεμαι να βλεπω σειρες μιας και κανει kick in το ADD.

δηλαδη χτες ημουν μεχρι τις 3 για να μου πουν οτι δεν θα κανω εγχειρηση την τριτη, νταξει εκανα τις βασικες εξετασεις που θελανε, αλλα σημερα πηγα και με ειδε το ιατρικο συμβουλιο που περναει καθε πρωι και απλα ειπανε τι εχω και μετα την κανανε. αντε μετα να βρω τον γιατρο μου στο τηλεφωνο και να μου πει οτι θα την κανουμε την παρασκευη μαλλον (μιας και σημερα δεν κανουν εγχειρησεις λογω εφημεριας)

Δημοσ.
Αχ βρε Εύα, σε ξέχασα.

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς.

Τελικά δεν είναι σύμπτωση, το μελέτησα το πράγμα: όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί Φλεβάρη. Ο Τεό, η Ευά, από ότι βλέπω και η μικρή Λουλου και ..... φυσικά εγώ. :-)

εε!και 'γω:P

Χρονια πολλα eva!

Δημοσ.
ευα χρονια σου πολλα να με χαίρεσαι

ναι τουφα και οπως θα γυρνας περνα μια βολτα απο βρυξελλες να μας μαγειρεψεις τπτ

Δημοσ.

Παρε καμια καρτα φορθνετ για 2 ωρες με 1.5ευρω... ή μπορεις απο περιπτερο 10-20 ωρων με 5 -10 ευρω αν θυμαμαι καλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...