teo64x Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Τούφα, τώρα που σε βρίσκω, πώς λέγεται αυτό το πρόσωπο που έχεις για άβαταρ;
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 και για να μην ξεχνιομαστε, ειναι το insomnia colorblind? edit: για κήλη μπαινω, και ειναι ο cool guy νομιζω, ισως και να μην εχει ονομα -----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 09 : 17 : 28----- btw κανα pass για dial up εχει κανεις? pm αν γινεται asap!
liopyr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Άντε περαστικά... Μη αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα. [HUGE ΚΑΦΡΙΛΑ MODE ON](απλά μερικοί δεν ξυπνάνε ποτέ από την αναισθησία). [HUGE ΚΑΦΡΙΛΑ MODE OFF]
andreapaog328 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 γουατέβα μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Παντως εχω πηξει παιδια, αν δεν εβγαινα κιολας θα ειχα αυτοκτονησει εκει μεσα. ειμαι με laptop , ΧΩΡΙΣ νετ και βαριεμαι να βλεπω σειρες μιας και κανει kick in το ADD. δηλαδη χτες ημουν μεχρι τις 3 για να μου πουν οτι δεν θα κανω εγχειρηση την τριτη, νταξει εκανα τις βασικες εξετασεις που θελανε, αλλα σημερα πηγα και με ειδε το ιατρικο συμβουλιο που περναει καθε πρωι και απλα ειπανε τι εχω και μετα την κανανε. αντε μετα να βρω τον γιατρο μου στο τηλεφωνο και να μου πει οτι θα την κανουμε την παρασκευη μαλλον (μιας και σημερα δεν κανουν εγχειρησεις λογω εφημεριας)
Lilith19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αχ βρε Εύα, σε ξέχασα. Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς. Τελικά δεν είναι σύμπτωση, το μελέτησα το πράγμα: όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί Φλεβάρη. Ο Τεό, η Ευά, από ότι βλέπω και η μικρή Λουλου και ..... φυσικά εγώ. εε!και 'γω Χρονια πολλα eva!
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 :p:p:p:p γιατί ; Χειρότερο μου φαίνεται να προτιμάς τη "χθεσινή τούρτα"...
evabb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ευα χρονια σου πολλα να με χαίρεσαι ναι τουφα και οπως θα γυρνας περνα μια βολτα απο βρυξελλες να μας μαγειρεψεις τπτ
evabb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 γιατί ; Χειρότερο μου φαίνεται να προτιμάς τη "χθεσινή τούρτα"... τουρτα να ναι κι οτι να ναι :lol:
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 btw κανα pass για dial up εχει κανεις? pm αν γινεται asap! υπάρχουν πάντως ένα κάρρο "free dial up conncetion" υπηρεσίες = χρεώνεσαι αστ(Ρ)ική κλήση πχ http://www.tellas.gr/default.asp?pageid=14&langid=1
Chrisxxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Παρε καμια καρτα φορθνετ για 2 ωρες με 1.5ευρω... ή μπορεις απο περιπτερο 10-20 ωρων με 5 -10 ευρω αν θυμαμαι καλα...
andreapaog328 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ακόμα και τον αστυνομικό που πυροβολήσανε σήμερα πήρανε βίντεο με τα αίματα...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Τι εγινε πάλι; Ενημερωστε και μας που δεν εχουμε τηλεοραση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.