Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα.Σημερα δουλευω απο τις 9 το πρωι ως τις 12 το βραδυ. Πως διαολο καταντησα εγω ακομα δεν εχω καταλαβει... Εδω αλλιως λέμε αυτόν που δουλευει 15ωρο -----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 11 : 40 : 27----- Ωραιος ο imagine αλλά πολυ κλαψα μερικες φορες Περσι ακουγα τακτικοτατα
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μου είχε φύγει για λίγο η όρεξη να ασχοληθώ με το site της ομάδας αλλά 2 μέρες τώρα μόνο αυτό κάνω... τώρα μένει να κάνω τα νέα banner...
evabb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 lololol γεια σας απο τον θαλαμο του ευαγγελισμου, καποιος με ON εχει ανοιχτο το wifi εσύ είσαι ικανός να μας δίνεις αναφορά και μέσα από το χειρουργείο:whistle:
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Aπο οτι εμαθα θα μεταδωθει με live streaming στην αρχικη σελιδα του ινσομνια Τι ωρα είπαμε θα είναι;
papahlamidas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ευαγγελισμός ε? Είμαι δίπλα σου στην Φορμίωνος.
evabb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ευαγγελισμός ε?Είμαι δίπλα σου στην Φορμίωνος. μην ξεχάσεις να του πας λουλούδια τότε, η αξιοπρέπεια του site κρέμεται από σένα:p:p
papahlamidas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Λουλούδια θα φέρω σε εσένα... O toufas θέλει καμιά δίμετρη Ρωσίδα...
Achilles Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 papahlamidas ακολούθησε την συμβουλή της evabb και βγάλε μας ασπροπρόσωπους. Θα τσοντάρουμε όλοι. Αλλά πρόσεχε τι λουλούδια θα πας... Καλή επιτυχία toufas. Με το καλό να μαγειρέψεις γρήγορα.
evabb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Λουλούδια θα φέρω σε εσένα... To toufas θέλει καμιά δίμετρη Ρωσίδα... να τον ποτίζει τσαγάκι γιατί δεν νομίζω να μπορεί να κάνει τίποτα άλλο με την ρωσίδα στην κατάσταση του :p:p
papahlamidas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάω? Ποιος άλλος ψήνεται να σκάσουμε?
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Για όλους τους καλλιτέχνες της επανάστασης μας... ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!! Fist Brushes για το Photoshop... κλικ
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 καλα ρε ευα σε λιγο θα με βγαλεις και συνταξιουχο, κηλη ηρθα να κανω οχι τιποτα σοβαρο. αν ειναι βρεθουμε να κανουμε κανα meet ρε οχι εδω που θα ειμαστε με τους αρρωστους και εγω παγκρατι μεγαλωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.