alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Άσε τα double hit combo σούτσου προύτσου... μεθαύριο είναι ο χορός... --- Κλαϊν... για 2 foof bags είχαμε 24ε πακετάρισμα και μεταφορικά (4+20) Cart Subtotal: $72.00 AUD Packing: $4.00 AUD Postage: $20.00 AUD VAT: Cart Total: $96.00 AUD -----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 03 : 10 : 44----- 20 αυστραλιανά δολάρια = 9ε
elven Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνετε σπίτι;Το Insomnia είναι η λύση Ψάχνετε Playstation χαλασμένο;Εμείς είμαστε εδώ να χαλάσουμε ένα Θέλετε να πουλήσετε τη σκάστρα σας;Κανένα πρόβλημα Θέλετε να πουλήσετε 3 λάστιχα γιατί το 4ο το κρεμμάσατε στον τοίχο;Το Insomnia είναι εδώ
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ενα ps3 χαλασμένο θα αγοραζα και εγω πολυ ευχαριστως... Αλλά να μην διορθωνεται με τίποτα, όχι να το πάρω και να δουλευει..
teo64x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνετε Playstation χαλασμένο;Εμείς είμαστε εδώ να χαλάσουμε ένα Ώρες ώρες αφήνουμε το 4chan πολύ πίσω.
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Νιώθεις να απειλείσαι ε;Μερικές εβδομάδες διακοπές να πας και η αρχηγία θα είναι δική μου. (χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ) ..και μετά με ρωτάνε μερικοί ΠΙΣΤΟΙ, ΕΝΤΙΜΟΙ, ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ, ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ (πιστοί είπα ; ) ΑΓΩΝΙΣΤΑΙ, "πού βαδίζει Ω ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ, η επανάσταση ;" (...) ...Με ρωτάνε στους δρόμους, στα καφενεία, στον msn, QUO VADEM ; ! "...δεν ξεύρω, ω ΠΙΣΤΟΙ συναγωνιστές" τους λέγω "ΕΓΩ θα σας είμαι όμως πιστός μέχρι τέλους..." Εδω αλλιως λέμε αυτόν που δουλευει 15ωρο (ναι βρε Chris, και το "working class hero" με το "μαλάκας" ισοδυναμεί στο τραγούδι) Death Star Costs $15.6 Septillion άμα βγαίνει σε ροζ, θα σου πάρω ένα στα γεννέθλια να τον ποτίζει τσαγάκι γιατί δεν νομίζω να μπορεί να κάνει τίποτα άλλο με την ρωσίδα στην κατάσταση του :p:p αν μιλάμε για Ρωσσίδα, δε χρειάζεται να κάνει τίποτε αυτός. Αυτή, ξέρει. Double fixed , combo hit .Χίλια συγγνώμη Αλέκο...αλλά εσύ άρχισες για culous. άσε, Αλέκο, τον έχω εγώ (είναι που είπε για χιτ) είπα να τιμήσω δεόντως το νέο αβατάρι, ευγενική χορηγία teo64x
teo64x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 WTF έκανα μια μλκια για πλάκα και την έβαλε για άβαταρ.
Achilles Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 WTF έκανα μια μλκια για πλάκα και την έβαλε για άβαταρ. Είναι fan της μλκς... Δώσ' του μλκ, και πάρ' του την ψυχή.
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 RRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFLLLLLLLLL Pedobear Rulez! Έχει καταπληκτικό καιρό και εγώ δουλεύω... Γιατί που$@!$ κοινωνία; Γιατί;
liopyr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 RRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFLLLLLLLLLPedobear Rulez! Έχει καταπληκτικό καιρό και εγώ δουλεύω... Γιατί που$@!$ κοινωνία; Γιατί; Eνώ με αυτό τον καιρό, θα μπορούσες ας πούμε να πας για τέννις... oOh wait..
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Θα προτιμούσα φυσικά να έχω τένις τώρα.. Αλλα είμαι στην full time job τώρα.. Πικραμένη ιστορία
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 νταξ, ο κλάιν είναι ιδιάζουσα περίπτωση... Όταν πάει για μάθημα και βρέχει, αναπολεί στιγμές στο στο ζεστό (τρόπος του λέγειν...) γραφείο, και τον υπολογιστή... Πάντα στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή... * Σάκη, η δικιά σου είναι fool time job
some1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Hello party people!! Λοιπόν, θέλω να ντύσω έναν τοίχο του δωματίου με ταπετσαρία κομικς (στύλ μάνγκα ή κόρτο μαλτέζε, κτλ)! έχει ιδέα κανείς που θα βρώ κάτι τέτοιο??? thanksss!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.