teo64x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 ΧΑ! μάλλον κάτι τέτοιο έγινε μισόοοοοο Τώρα θα φταίω εγώ αν ποστάρω ροζ πικ;
red7genius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Θέλω να τελειώσει. Όμως ακόμα δεν άρχισε.Τι είναι? Η Πετρουλα...!!
little loulou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Επιτέλους έβαλα το νέο messenger... ωραίο. (btw είμαι στο Msn... XA!) τι??πως??που??μπηκε μσν??μπηκε μσν??????????????? θελω κι εγω!!
jason_rethymno Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καλά έ , έχω την αμυδρή εντύπωση ότι είμαι πολύ ωραίο παιδί.. Δε μπορώ να καταλάβω όμως τώρα τελευταία γιατί δε μπορώ να σταυρώσω γκόμενα..
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Θα σου κανει μαθηματα ο wash με το καταλληλο αντιτιμο.
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 τι??πως??που??μπηκε μσν??μπηκε μσν??????????????? θελω κι εγω!! δεν ξέρω αν μπήκε Καλά έ , έχω την αμυδρή εντύπωση ότι είμαι πολύ ωραίο παιδί.. Δε μπορώ να καταλάβω όμως τώρα τελευταία γιατί δε μπορώ να σταυρώσω γκόμενα.. ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΕΕΕΕΥΩ ΛΕΜΕ --- SONIA??????
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 SONIA;;; ΣΟΝΙΑ;;; Δεν ξεχασα το πληκτρο CAPS LOCK ενεργοποιημενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.