klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Κρις πότε μπήκες και δεν σε πήρα χαμπάρι ρε; :\
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Χα! Ειχα ανοιχτο το msn και κατεγραψε τα παντα... Εγω διαβαζα στο λαπτοπακι... :-D giorgos says: soniska mou myrizeis chris Alexzzz - says: sonia to XAMOSPITO MOU ????? giorgos says: kafe exeis pieie? Annatar - Τeo64 says: PEDOBEAR AWAKENS Sonisska says: chris? Alexzzz - says: sonia? Sonisska says: egw? giorgos says: aytos sakis... says: LOIPON SKASTE LIGO AN EXETE THN KALOSYNH γατα είσαι
soturin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 θέλω κάποιος να μου πει πώς θα την παλέψω στο διήμερο "workshop" για την σύνθεση στη σχολή που ξημερώνει αύριο in return, bill bailey
Vatos_locos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 FFS τι μέρα σήμερα :S η ώρα είναι 3 και έχω μίνει με ένα άτομο στο μαγαζί και θα είμαι εδώ μέχρι τις 8 :S
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δώσ' του 5 ευρώ να πάει αλλού, κλείδωσε και άραξε.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 lol καλή φάση αλλά δεν κλειδώνει από μέσα
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Τι μλκ είναι αυτή. Να προφασισθείς αύριο στο boss πως πέρασαν την νύχτα πρεζόνια, αναρχικοί με μολότωφ, τρανσέξουαλ και κάθε λογής υποπροϊόν ανθρώπου και φοβήθηκες για.....το μαγαζί. Θα αλλάξει κλειδαριά με την μία. Δηλαδή αν θες να κάνεις την ανάγκη σου, το μαγαζί ξέφραγο αμπέλι;
Vatos_locos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ε αφήνεις τι κάμερες να κάνουν κουμάντο ή το παίζεις super-χέστης ψεκάστε σκουπίστε καθαρίσατε
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Τι να σε κάνω που είσαι σε άλλη πόλη, αλλιώς με την αϋπνία που έχω θα ερχόμουν... Τέσπα. Άντε καληνύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.