Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θέλω κάποιος να μου πει πώς θα την παλέψω στο διήμερο "workshop" για την σύνθεση

[yt][/yt]

συναρτήσεων? Και τι θα λέτε 2 μέρες, πάνω στη σύνθεση. Καμμένοι πρέπει να είστε με το συμπάθιο. Πλάκα πλάκα κάντε ένα install linux festival. Πιάνει πολύ, ειδικά σε πρωτοετείς. Νομίζουν ότι είσαι κανάς γκουρού. Αν τους βάλεις μέσα και policies, νταξει έχουν φύγει.

Δημοσ.

Είναι αρχιτεκτονική αυτός, δεν πιάνουν αυτά. Εδώ δεν τα κάνουμε εμείς, που θεωρούμαστε το 50% του πληθυσμού των καμένων του πανεπιστημίου.

(Ή τα κάνουμε; )

Δημοσ.

Αυτά τα βίστα θα με φάνε ρε γμτ. Πού έβαλα το slackware;

Βασικά το πιο λογικό είναι να βάλεις linux στην υποψήφια γκόμενα, για να σε καλεί συχνά από το σπίτι να σε ρωτάει.

Δημοσ.

80*1500^-1/3 = ????????? εγω βγαζω 6,98888 το βιβλιο λεει 7,007 μαλλον εχει λάθος αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος :o

Aς κοιμηθω 1 τριωράκι :-D

Δημοσ.
Αυτά τα βίστα θα με φάνε ρε γμτ. Πού έβαλα το slackware;

Βασικά το πιο λογικό είναι να βάλεις linux στην υποψήφια γκόμενα, για να σε καλεί συχνά από το σπίτι να σε ρωτάει.

η φυτευεις time bomb σε windows :-)

80*1500^-1/3 = ????????? εγω βγαζω 6,98888 το βιβλιο λεει 7,007 μαλλον εχει λάθος αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος :o

Aς κοιμηθω 1 τριωράκι :-D

use google man

calcgw4.png
Δημοσ.

Κοιμήθηκα έχοντας σταματήσει το διάβασμα κατά τις 4.00 και έβαλα ξυπνητήρι στις 9.05 (ούτε καν 9.00) για να πάω να δώσω στις 12.00.

Αλλά γαμωτακομπρεσέρτουςμεσα τινάχτηκα γύρω στις 8.00 και τώρα, μετά από μία ώρα συνεχόμενο γκρρρρ, έχω και πονοκέφαλο εκτός από τα νεύρα.

Πείτε κάτι καλό και αισιόδοξο πληζ..

(καλημέρα)

Δημοσ.

Μου τινάζει τα νεύρα ο καφές τελευταία και προχθές που επιχείρησα εσπρέσσο, μετά από αρκετό καιρό αποχής, άρχισα τα τζην από το μεσημέρι.

Πα να κάνω ένα γαλλικό.

Ευχαριστώ την καλή επιτυχία (θα είναι σουρ, κι αν δεν είναι ο από πάνω θα φταίει =ρ)

Δημοσ.
Κοιμήθηκα έχοντας σταματήσει το διάβασμα κατά τις 4.00 και έβαλα ξυπνητήρι στις 9.05 (ούτε καν 9.00) για να πάω να δώσω στις 12.00.

Αλλά γαμωτακομπρεσέρτουςμεσα τινάχτηκα γύρω στις 8.00 και τώρα, μετά από μία ώρα συνεχόμενο γκρρρρ, έχω και πονοκέφαλο εκτός από τα νεύρα.

Πείτε κάτι καλό και αισιόδοξο πληζ..

(καλημέρα)

μην ανησυχεις garnele..σε λιγο θα μας τιμησει με την παρουσια του το μοναδικο παιδι που αγαπα την δουλεια του,τρελαινεται να προπονει την ομαδα του δινοντας τα παντα για τον παοκ αγ.Ανδρεα,αποτελει την ψυχη του οφφτοπικ ενω παραλληλα αποτελει και το κυριαρχο μελος της επαναστατικης οργανωσης 29 φλεβαρη!!!Παρακαλω υποδεχτειτε τον εκπληκτικο και φοβερο...Alexzzzzz!!!!:-D

clap,clap,clap!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...