alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Άντε καλημέρα... περίεργο αλλά μετά το χθεσινό έκανα ήσυχο ύπνο
little loulou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Άντε καλημέρα... περίεργο αλλά μετά το χθεσινό έκανα ήσυχο ύπνο τι????ενα σκετο καλημερα?τσαμπα η υποδοχη που εκανα.. ououou..!you just failed!
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Τρώγομαι να σου απαντήσω alexzzz... Είδες Λουλού, αχάριστος.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Tι σκληρός άντρας! Πες κατι στο κορίτσι βρε... Αχιλλέα ευχησου μου και μενα καλη επιτυχια
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 μην ανησυχεις garnele..σε λιγο θα μας τιμησει με την παρουσια του το μοναδικο παιδι που αγαπα την δουλεια του,τρελαινεται να προπονει την ομαδα του δινοντας τα παντα για τον παοκ αγ.Ανδρεα,αποτελει την ψυχη του οφφτοπικ ενω παραλληλα αποτελει και το κυριαρχο μελος της επαναστατικης οργανωσης 29 φλεβαρη!!!Παρακαλω υποδεχτειτε τον εκπληκτικο και φοβερο...Alexzzzzz!!!! clap,clap,clap!!! τι????ενα σκετο καλημερα?τσαμπα η υποδοχη που εκανα.. ωωωωω.... χίλια συγνώμη... δεν το είδα γιατί με το που πόσταρα πήγα για καφέ. Να σε καλά καλή μου νεράιδα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Τρώγομαι να σου απαντήσω alexzzz... Μπα; εντύπωση μου κάνεις!!! Είδες Λουλού, αχάριστος. Tι σκληρός άντρας! Πες κατι στο κορίτσι βρε... καταλάθος ρε ρεμάλια...
little loulou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Tι σκληρός άντρας! Πες κατι στο κορίτσι βρε... Αχιλλέα ευχησου μου και μενα καλη επιτυχια εεει!!!αλλος απο`δω..εγω να μη σου ευχηθω καλη επιτυχια??θιγομαι..παιδιααα..θιγομαι τωρα..
little loulou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ακυρο..... :o:o βασικα ειμαι κι εγω μια απο τους πολλους που εχουν γραψει αλλη ημερομηνια..:o 24 ιανουαριου ειχα.. το ξερω αχιλλεα..δεν ειμαι εξυπνη..:cry:
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πίνω καφέ. Οκ, Chrisxxx; δεν μας είπες όμως τι δουλειά είχες χτες και δεν έμπαινες
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μολις εχασες το δώρο του Αχιλλεα... Μεγιστο λαθος... Πες του οτι εχεις αυριο... ψησου... Θα το πιστεψει... -----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 10 : 13 : 20----- δεν μας είπες όμως τι δουλειά είχες χτες και δεν έμπαινες Δινω μαθημα σημερα ρε... Αλλά οπως ειπα το msn ηταν ανοιχτο και κατεγραφε 151 σελιδες στο word μαζευτηκαν :whistle: Και ποια είναι η Σονια????
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Σόνια; Σόνια τι απέγινε τελικά με τον Χάρυ Πόττερ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.