Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 το ξερω αχιλλεα..δεν ειμαι εξυπνη..:cry: Παρηγορήσου, υπάρχουν και χειρότερα. δεν μας είπες όμως τι δουλειά είχες χτες και δεν έμπαινες :whistle: Εμένα ρώτησε ρε Chrisxxx. Δεν είδες την παράθεση;;;;;; Μολις εχασες το δώρο του Αχιλλεα... Μεγιστο λαθος... Πες του οτι εχεις αυριο... ψησου... Θα το πιστεψει... Ψήσου Λουλού, ποτέ δεν ξέρεις...γιατί είμαι και πολύ large για τους φίλους
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Who's calling ??? Κανόνισε να το ξανακλείσουν το offtopic
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ρε chris... αν μπορείς στείλε το doc... για ιστορικους λόγους
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 και σε μένα. please... Εσύ alexzzz έχασες την συνέχεια...
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εσύ alexzzz έχασες την συνέχεια... δεν άντεχα άλλο ρε... άσε που είχα και δουλειά να κάνω
Vatos_locos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ω ναι 2.5 ώρες τρέξιμο στο ΙΚΑ και πάω για ύπνο καληνύχτα σας
little loulou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Παρηγορήσου, υπάρχουν και χειρότερα. ε οχι..ειπαμε..η δικη μου κατασταση σωζεται ακομη.. Ψήσου Λουλού, ποτέ δεν ξέρεις...γιατί είμαι και πολύ large για τους φίλους κι εγω νομιζα πως γενικοτερα εισαι Large:p:p -----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 10 : 30 : 15----- ω ναι 2.5 ώρες τρέξιμο στο ΙΚΑ και πάω για ύπνο καληνύχτα σας Ηρωας...ηρωας!!!
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ε οχι..ειπαμε..η δικη μου κατασταση σωζεται ακομη.. κι εγω νομιζα πως γενικοτερα εισαι Large:p:p Ε δεν είμαι και σαν την Εύα... Σας αφήνω, πάω να βολτάρω στους σκληροτράχηλους δρόμους της Σαλόνικας...
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Σας αφήνω, πάω να βολτάρω στους σκληροτράχηλους δρόμους της Σαλόνικας... Να δεις που θα παει για καφε
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ο Βαλτάσαρ είσαι; Άντε καλό κουράγιο με το μάθημα. Θα σε σκέφτομαι όσο πίνω καφέ με τον απίστευτο ήλιο που έβγαλε...
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα μήπως να βγαλω το doc σε rs στο οfftopic να μαζεψω και πόντους;; * Πάλι ήλιο;;; εγω γιατι δεν βλέπω τίποτα.
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 * Πάλι ήλιο;;; εγω γιατι δεν βλέπω τίποτα. βγες από την κρύπτη που είσαι χωμένος.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Κατσε να ανοιξω το πατζουρι και να βαλω αντιηλιακη
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 η απότομη επαφή με το φως θα σου κάνει ζημιά, πρόσεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.