Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πάλι ήλιο;;; εγω γιατι δεν βλέπω τίποτα. Σε χτύπησε η αντηλιά, γι΄αυτό. :-D Άντε τσάο...
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ρε ο κουμπάρος που είναι; Και χτες λίγο έκατσε...
soturin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 συναρτήσεων? Και τι θα λέτε 2 μέρες, πάνω στη σύνθεση. Καμμένοι πρέπει να είστε με το συμπάθιο. Πλάκα πλάκα κάντε ένα install linux festival. Πιάνει πολύ, ειδικά σε πρωτοετείς. Νομίζουν ότι είσαι κανάς γκουρού. Αν τους βάλεις μέσα και policies, νταξει έχουν φύγει. Καλά ρε, σου ρχεται εσένα μια λέξη και μετά τη θεωρείς δεδομένη και γράφεις 15 πίπες;
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 καλημερες..... τι κανει ο τουφας; δινει ρεπορταζ;;
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 katsa? Καλημέρα κόσμε του οφτόπικ.... Σόνια? Άλεξζζζ βρήκα και άλλον υποψήφιο οπότε θα μας βγεί γύρω στα 9,5-10-10,5€ per piece ανάλογα με το πόσα θα πάρουμε Στείλε ποια θές κτλ να δώ πόσο βγαίνει Εντωμεταξύ το εντελώς γελοίο είναι οτι παίζει να μην το κρατήσω πάλι το iphone και να πάρω το xperia που δεν βόλεψε τον bro στο ίντερνετ.
teo64x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ας θυμόμαστε για πάντα τη σημερινή μέρα. 6 / 2 / 2009
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 3 black as night 1 tsunami αυτά τελικά... θα πάρω 2 για μένα. Να με δώκεις τραπεζικήν λογαρίαν
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 166,5AUD τα 8 ..85€/8 * επι τα κομμάτια που παίρνεις (4).. ~10,5€. (μεταφορικά included) Περιμένω μια ακόμα επιβεβαίωση και την λογαρίαν α στη δώκω μαζί με το αρχείο επιβεβαίωσης της παραγγελίας You'll be informed για οποιαδήποτε αλλαγή.. -----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 12 : 42 : 34----- posting from xperia seks! τοτλδεέΫάΪ
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 166,5AUD τα 8 ..85€/8 * επι τα κομμάτια που παίρνεις (4).. ~10,5€. (μεταφορικά included)Περιμένω μια ακόμα επιβεβαίωση και την λογαρίαν α στη δώκω μαζί με το αρχείο επιβεβαίωσης της παραγγελίας You'll be informed για οποιαδήποτε αλλαγή.. -----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 12 : 42 : 34----- posting from xperia seks! τοτλδεέΫάΪ οκ μποϊ... τι λεει το xperia;
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Βλακεία είναι... Τα windows mobile είναι εμετικά.. Ο opera στην (με κατα τα άλλα τρομερή ανάλυση) οθόνη φαίνεται χάλια.. Και ο IE είναι απάλευτος... Καλά απο απόκριση κτλ καλούτσικο είναι.. Αλλα not for me... Αν κάποιος βγάζει γούστα με windows mobile θα ξετρελαθεί... Εγώ τα σιχαίνομαι.. So...
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Βλακεία είναι...Τα windows mobile είναι εμετικά.. Ο opera στην (με κατα τα άλλα τρομερή ανάλυση) οθόνη φαίνεται χάλια.. Και ο IE είναι απάλευτος... Καλά απο απόκριση κτλ καλούτσικο είναι.. Αλλα not for me... Αν κάποιος βγάζει γούστα με windows mobile θα ξετρελαθεί... Εγώ τα σιχαίνομαι.. So... ΟΚ... θα μείνουμε με το iphone... το nokia 5800 που μου ήρθε αλλά ακόμα δεν πήγα να πάρω θα πάει για πούλημα
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Σίγουρα iphone.. Καμία(μα καμία όμως) σύγκριση στην ευχρηστία... Ακίλις ούτε τροφοδοτικό δεν νομίζω να αλλάζει γμτ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.