Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς την να την πέρδικα, την μοσχαναθρεμμένη.
status Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς την να την πέρδικα, την μοσχαναθρεμμένη. Χαίρε μέγα Αυνάνα..:Ρ
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Χαίρε μέγα Αυνάνα..:Ρ wash εσένα λέει...
status Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Το ξέρω. Είπα να κάνω ντρίπλα. α you have played and you have lost..
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Η ντρίπλα υπερτερεί αριθμητικά της δίπλας;
status Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Η ντρίπλα υπερτερεί αριθμητικά της δίπλας; Νομίζω έχεις παρεξήγηση κάτι Η δίπλα είναι γλύκισμα η ντρίπλα είναι ποδοσφαιρικός όρος..:Ρ
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Η δίπλα είναι η κυρα-Μαρία βασικά και μόνο γλύκισμα δε τη λες.
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ακολουθεί σπόιλερ που περιλαμβάνει απαντήσεις/σχόλια/γενικής φύσεως μαλακίες σε ποστς που έχουν γίνει από τα χαράματα. λεφτά πίσω δε δίνω, και τα παράπονά σας στο δήμαρχο της περιοχής σας - το ανοίγετε με δική σας ευθύνη ΟΚ... Εχω αποριες... 1. Ποια ειναι η Σονια (ονομα, τηλεφωνο, φωτο κλπ) to je Sonia (τηλέφωνο δε σφάξανε - που της αρέσει και η Σαλονίκη... ) 2. Ποιος ειναι ο Ανδρεας andreapaog328 3. Ποιος ειναι ο Τασος o Tάσος είναι ο Washos 4. Ο Φανης που με εκανε add κλπ... (...) Κρις πότε μπήκες και δεν σε πήρα χαμπάρι ρε; :\ ...ΠΑΙΖΕΙ να ρώτησες και ΙΣΑΜΕ 50 φορές FFS τι μέρα σήμερα :S η ώρα είναι 3 και έχω μίνει με ένα άτομο στο μαγαζί και θα είμαι εδώ μέχρι τις 8 :S ..την επόμενη φορά παρηγορήσου με τη σκέψη ότι κι αυτό το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτόταν Δώσ' του 5 ευρώ να πάει αλλού, κλείδωσε και άραξε. ωραίος "επαγγελματίας" lol καλή φάση αλλά δεν κλειδώνει από μέσα ..ΝΑ ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ επαγγελματίας - τ' αφεντικό του Vatos Τι μλκ είναι αυτή. Να προφασισθείς αύριο στο boss πως πέρασαν την νύχτα πρεζόνια, αναρχικοί με μολότωφ, τρανσέξουαλ και κάθε λογής υποπροϊόν ανθρώπου και φοβήθηκες για.....το μαγαζί. Θα αλλάξει κλειδαριά με την μία. ..malakies...Λες και δεν τους ξέρεις : αυτό που θα του πει είναι "αντί να μαζέψεις κανέναν από όλους αυτούς στο μαγαζί να κάνουν λίγη κατανάλωση, κλείδωσες ; !" Δηλαδή αν θες να κάνεις την ανάγκη σου, το μαγαζί ξέφραγο αμπέλι; ε αφήνεις τι κάμερες να κάνουν κουμάντο ή το παίζεις super-χέστης ψεκάστε σκουπίστε καθαρίσατε ...όπως τα λέει είναι Μου τινάζει τα νεύρα ο καφές τελευταία και προχθές που επιχείρησα εσπρέσσο, μετά από αρκετό καιρό αποχής, άρχισα τα τζην από το μεσημέρι. χμ ; δεν το 'χω...ε ; Άντε καλημέρα... περίεργο αλλά μετά το χθεσινό έκανα ήσυχο ύπνο καθόλου περίεργο πουλόπομ'... Το σωστό κάψιμο είναι σαν το σωστό αυγολέμονο. Αν το πετύχεις ΑΚΡΙΒΩΣ...μετά όλα καλά. Λίγο χτύπημα παραπάνω - λίγο παρακάτω απ' όσο πρέπει...και γίνεται κόψιμο Αλλά οπως ειπα το msn ηταν ανοιχτο και κατεγραφε 151 σελιδες στο word μαζευτηκαν :whistle: Και ποια είναι η Σονια???? πιές καφέ και διάβασε παραπάνω Σόνια; Σόνια τι απέγινε τελικά με τον Χάρυ Πόττερ;;; σαν τί μπορούσε δλδ ν' απογίνει..ε... Σόνια εσύ; Who's calling ??? ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΤΩΡΑ Ν' ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ PAINT.NET ;! Ε ; ! λέω να το καθιερώσω
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ναι αλλά υπάρχει και δίπλα, ντρίπλα στο γεύμα και η ντρίπλα σκέτη δίπλα -----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 02 : 50 : 32----- Αυτός γιατί έχει ακόμα χριστουγενιάτικο αβαταρ
status Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Αυτός γιατί έχει ακόμα χριστουγενιάτικο αβαταρ Είναι κ αυτός στον Δήμο Πειραιά, δεν έχουν ξεστολίση ακόμα κ αυτοί..:ρ
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 είμαι παλιοημερολογίτης χτύπημα πολύ κάτω από την ζώνη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.