status Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 είμαι παλιοημερολογίτης Να συγχρονιστής..:Ρ
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 χτύπημα πολύ κάτω από την ζώνη.... ωχ μλκ, σόρι, ειλικρινά δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι
status Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 είμαι παλιοημερολογίτης Τώρα να μου πεις υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη για ένα ημερολόγιο κάνεις έτσι..:Ρ αν έχουμε κάποιον που προσβάλλετε από το θρησκευτικό χιούμορ ζητώ συγγνώμη.!
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 στάτε, άλλαξε θέμα αν έχουμε κάποιον που προσβάλλετε από το θρησκευτικό χιούμορ ζητώ συγγνώμη.! ..από ζήτημα προσβολής, έχουμε μόνο τον φαρκράη (αλλά αυτόν δεν πειράζει, πείραχ' τον, + το ότι δεν είναι και παρών )
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Lucifer: Wash: :cry: Alexzzz: (για να μην ξεχνιέσαι ) Πολύ παρέα με τον wash κάνω...
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Αλλάξτε γιατί δεν έχω ηχεία εδώ να ακούσω Μάλαμα
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 @@ msn καθιέρωσε ο άλεξ. στην δουλειά είμαι ρε... δεν γίνεται
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Wash: :cry: σόου τρου... (but u can edit them ) : Χαίρε μέγα Αυνάνα..:Ρ wash εμένα λέει... όντως για εσένα λέω:Ρ
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Fixed δεν έχετε στο χωριό σου ρε κασμά;;; :-D:-D
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ...το "edit" δε σου λέει τπτ ρε κομπρεσέρ ;
frenzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ερώτηση στα γρήγορα: Dedicated Server το dedicated πως μεταφράζεται στα ελληνικά? Μόνο το εξειδικευμένος μου έρχεται σαν σωστό αλλά και πάλι...
frenzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 πλάκα πλάκα λες να βάλω αφιερωμένος διακομιστής? μπορεί και να δένει. Τίποτα άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.