Garnele Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 H αληθεια είναι οτι δεν με προτιμουν για να τους ευχομαι καλη τυχη για να δουμε θα σπάσει η καταρα; @ garnele [Gandalf mode] You...shall...not...pass... [/Gandalf mode] Καλημέρα. Επιβεβαιωμένο δεκαράκι σήμερα ε. Δεν είμαι προληπτική αλλά θέλω ευχές για καλή επιτυχία τρίτη, τετάρτη, πέμπτη καθώς και στις 16/2 ημέρα δευτέρα. Αυτά. Τις ευχαριστίες μου και στους δυο =ρ
frenzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 μπράβο ρε dark-banishing θα πάρεις credits. Kι άλλο ένα: Server-client το client?
angmar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Αφοσιωμένος είναι αρκετά ακριβής όρος, αλλιώς περιφραστικά μπορείς να πείς π.χ. διακομιστής αποκλειστικά αλληλογραφίας (dedicated mail server).
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Βαρέθηκα... θα σχολάσω από τώρα... τα μελέ μετά
dark_banishing Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μπορείτε να τσεκάρετε και το δικό μου θέμα αν σας έρχεται καμιά ιδέα -> παζλ
Achilles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Επιβεβαιωμένο δεκαράκι σήμερα ε.Δεν είμαι προληπτική αλλά θέλω ευχές για καλή επιτυχία τρίτη, τετάρτη, πέμπτη καθώς και στις 16/2 ημέρα δευτέρα. Αυτά. Τις ευχαριστίες μου και στους δυο =ρ Τρίτη = 5€, Τετάρτη = 8€ (έχει λαϊκή), Πέμπτη = 6€ (ανοιχτή η αγορά το απόγευμα), Δευτέρα = 2€ (δωρεάν, αν πάρεις όλο το πακέτο ). Τζάμπα πράμα.
papahlamidas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μπορείτε να τσεκάρετε και το δικό μου θέμα αν σας έρχεται καμιά ιδέα -> παζλ Στην Nasa θα σε πάρουν προγραμματιστή ?
teo64x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μπορείτε να τσεκάρετε και το δικό μου θέμα αν σας έρχεται καμιά ιδέα -> παζλ Annihilated 80% of my braincells. Aborting. α
frenzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θα απαντούσα το αυτονόητο: Count them Δηλαδή η ερώτηση δεν ζητάει τίποτε άλλο, ούτε θέτει όρους.
teo64x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 http://www.metacafe.com/watch/1141585/fox_news_vs_mass_effect_the_parody/
pappous_soulis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ζητώ έγκυρη και υπεύθυνη απάντηση. Το overclocker.uk στέλνει Ελλάδα? Και αν ναι με τι κόστος?
insomniaK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 O Απάλευτος7 είναι εδώ. Μείνετε συντονισμένοι, θα καταθέσει την άποψη του για την ιστορία ως επιστήμη.
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ζητώ έγκυρη και υπεύθυνη απάντηση. Το overclocker.uk στέλνει Ελλάδα? Και αν ναι με τι κόστος? ρώτα τον Vatos μ φαίνεται θα το υιοθετήσω για meme...κάτι σαν το πιες καφέ του Chris
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ερώτηση ημέρας να πουλήσω την Foxconn Avenger και τον Q9450 και να πάω σε i7 ? Εννοείται...
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 μ φαίνεται θα το υιοθετήσω για meme...κάτι σαν τοπιες καφέ του Chris το βάλε linux κτλ γιατί δεν το υιοθετείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.