Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αστα να πάνε ρε.

Ο αριθμός μου είναι καινούριος και συνέχεια χτυπάνε λάθος τηλεφωνήματα. Πολλές φορές νομίζουν πως παίρνουν το patra palace. (υπο αυτή την επωνυμία λειτουργούν ένα στριπτιτζάδικο και ένα ξενοδοχείο εδώ στη Πάτρα :-D)

Χτυπάει λοιπόν πριν λίγο,το σηκώνω και ακούω μια γνώριμη φωνή.

"Ναι,πάτρα παλάς? Για ένα δωμάτιο που'χω κλείσει,ο Δημήτρης ο Καμπουράκης είμαι"

"Εεε λάθος πήρατε" του κάνω και με το που το κλείνει μου'ρχεται φλασιά που το ξέρω αυτό το όνομα. :mrgreen:

Κρίμα,και θα μπορούσα να του ρίξω δούλεμα..

Δημοσ.
Αστα να πάνε ρε.

Ο αριθμός μου είναι καινούριος και συνέχεια χτυπάνε λάθος τηλεφωνήματα. Πολλές φορές νομίζουν πως παίρνουν το patra palace. (υπο αυτή την επωνυμία λειτουργούν ένα στριπτιτζάδικο και ένα ξενοδοχείο εδώ στη Πάτρα :-D)

Χτυπάει λοιπόν πριν λίγο,το σηκώνω και ακούω μια γνώριμη φωνή.

"Ναι,πάτρα παλάς? Για ένα δωμάτιο που'χω κλείσει,ο Δημήτρης ο Καμπουράκης είμαι"

"Εεε λάθος πήρατε" του κάνω και με το που το κλείνει μου'ρχεται φλασιά που το ξέρω αυτό το όνομα. :mrgreen:

Κρίμα,και θα μπορούσα να του ρίξω δούλεμα..

εχουμε στριπτιτζαδικο στη πατρα?που????και θα ερθει και ο καμπουρακης στη πατρα μας?γιουχου!ολες οι μεγαλες διασημοτητες εκει μαζευονται!:P:lol:

Δημοσ.
εχουμε στριπτιτζαδικο στη πατρα?που????και θα ερθει και ο καμπουρακης στη πατρα μας?γιουχου!ολες οι μεγαλες διασημοτητες εκει μαζευονται!:P:lol:

αυτό που λέει είναι πασίγνωστο εδώ...;)

Δημοσ.
Επιβεβαιωμένο δεκαράκι σήμερα ε.

Δεν είμαι προληπτική αλλά θέλω ευχές για καλή επιτυχία τρίτη, τετάρτη, πέμπτη καθώς και στις 16/2 ημέρα δευτέρα.

Αυτά. Τις ευχαριστίες μου και στους δυο =ρ

Eπιβεβαιωσε πρώτα, ειναι πολυ πιθανο να χαθει-καει-χυθει καφες στο γραπτο σου... :-D

* Για να βρεις το στριπτιτζαδικο στην πατρα απλως ακολουθεις τον παππου. :devil:

* Εγω δεν ξερω αν εγραψα καλα ή οχι, μπορει να το πέρασα μπορεί οχι... Πιθανοτατα οφειλεται γιατι δεν μου ευχηθηκα καλη επιτυχία αλλά στηριχτηκα στον γκαντεμη τον Αχιλλεα... :-(

Δημοσ.
Eπιβεβαιωσε πρώτα, ειναι πολυ πιθανο να χαθει-καει-χυθει καφες στο γραπτο σου... :-D

Χαχ, μπα, προφορικό ήταν και μου είπε αυτολεξί "να χαίρεσαι το δεκαράκι σου συνάδελφε" :o

Έχω αρχίσει να μετατρέπομαι σε τεράστιο φλώρο θεωρώ..

Και στα δικά σου κρις

Λοιπόν, μπαη δε γουεη πατρινοί ινσόμνιαξ, στην Πάτρα έχετε ένα πάρα πολύ συμπαθητικό ταβερνομαγαζάκι που στον προθάλαμό του έχει ένα μεγάλο βιβλίο στο οποίο πας και γράφεις ο,τι θες. Και από πάνω κρεμασμένο ένα χάρτη της Ελλάδας.

Αν θυμάμαι καλά μάλιστα, μετά από τα τσίπουρα είχα πάει και είχα γράψει κι εγώ. Έτσι για τη φάση και επειδή έχω και πιξ από εκεί μέσα παίζει να καταλάβατε ποιο είναι και να μου πείτε και το όνομά του;

Δημοσ.
ακόμα με σκούφο σάντα κλάους?

όχι ακόμα...απλά είπα φέτος να ντυθώ πιο νωρίς

Γελάτε... αλλά κάποτε πήγα να πιάσω δουλειά ένα καλοκαίρι σε ένα ξενοδοχείο εδώ στην περιοχή και ο υπεύθυνος μου είπε να πλένω τα καλαμάκια γιατί οι πελάτες πίνουν 2-3 καφέδες την μέρα... δεν θα βάζουμε συνέχεια καινούρια...

ναι.. είχα μείνει μαλάκας.

...άμα είχε τόσο πολλούς πελάτες ώστε να κάνει σημαντική οικονομία απ' τα πλυμμένα καλαμάκια, το συγκεκριμένο κέρδος θα ήταν σταγόνα στον ωκεανό και δε θα άξιζε να το διακινδυνεύσει με το να διαρρεύσει.

Αν πάλι δεν είχε τόσο σημαντική εξοικονόμηση, ήταν μαλάκας που έμπαινε και στον κόπο, αλλά και που διακiνδύνευε τη διάρρευση για το τίποτα.

Το δε γεγονός ότι το επιπλέον νερό που ξοδευόταν ήταν κατά πάσα πιθανότητα πιο ακριβό από τα καλαμάκια (ή έστω ότι το τελικό κέρδος λόγω της χασούρα απ' το νερό ήταν πολύ μικρό), τον καθιστά ούτως ή άλλως μαλάκα.

Και φυσικά, ένας αφεντικός με "τέτοιες λογικές", δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι μαλάκας και σε όλα τα υπόλοιπα όπως : πληρωμές, συμπεριφορές κλπ...

Στην τελική, με τί μαλάκες πας και μπλέκεις και συ...

...βρε μαλάκα[/sPOiler]

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά μάλιστα, μετά από τα τσίπουρα είχα πάει και είχα γράψει κι εγώ. Έτσι για τη φάση και επειδή έχω και πιξ από εκεί μέσα παίζει να καταλάβατε ποιο είναι και να μου πείτε και το όνομά του;

Πόσο πληρώνεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...