Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α, τώρα τη θες την απάντηση; Άσε μας καμιά εβδομάδα να βγούμε να ψάξουμε... Τι, έτσι;

εισαι πατρινος και δεν ξερεις σε ποιο μαγαζι αναφερεται?τσ..τσ..τσ..:P

Δημοσ.

Νόμιζα ότι είναι ψιλομετρημένα τα τσιπουράδικα κει κάτου, οπότε και εύκολο να θυμάστε πώς είναι ποιο κλπ.

Συμπάθα με τότε, θα είμαι συντονισμένη για ο,τιδήποτε νεότερο.

(Χιντ: αν δε με απατά η μνήμη μου ήταν κοντά σε κάτι σκάλες. Χαρακτηριστικές σκάλες, με πολλά σκαλοπάτια)

Δημοσ.
Νόμιζα ότι είναι ψιλομετρημένα τα τσιπουράδικα κει κάτου, οπότε και εύκολο να θυμάστε πώς είναι ποιο κλπ.

Συμπάθα με τότε, θα είμαι συντονισμένη για ο,τιδήποτε νεότερο.

(Χιντ: αν δε με απατά η μνήμη μου ήταν κοντά σε κάτι σκάλες. Χαρακτηριστικές σκάλες, με πολλά σκαλοπάτια)

α!!α!!τα σκαλια της Αγ.Νικολαου λες!!!ξερω!!ξερω!που λες!!

το ονομα θα το ψαξω και θα σου πω..

Δημοσ.
Αστα να πάνε ρε.

Ο αριθμός μου είναι καινούριος και συνέχεια χτυπάνε λάθος τηλεφωνήματα. Πολλές φορές νομίζουν πως παίρνουν το patra palace. (υπο αυτή την επωνυμία λειτουργούν ένα στριπτιτζάδικο και ένα ξενοδοχείο εδώ στη Πάτρα :-D)

Χτυπάει λοιπόν πριν λίγο,το σηκώνω και ακούω μια γνώριμη φωνή.

"Ναι,πάτρα παλάς? Για ένα δωμάτιο που'χω κλείσει,ο Δημήτρης ο Καμπουράκης είμαι"

"Εεε λάθος πήρατε" του κάνω και με το που το κλείνει μου'ρχεται φλασιά που το ξέρω αυτό το όνομα. :mrgreen:

Κρίμα,και θα μπορούσα να του ρίξω δούλεμα..

Πάρε την φωτογραφική και παίξτο paparazzi.

Eπιβεβαιωσε πρώτα, ειναι πολυ πιθανο να χαθει-καει-χυθει καφες στο γραπτο σου... :-D

* Για να βρεις το στριπτιτζαδικο στην πατρα απλως ακολουθεις τον παππου. :devil:

* Εγω δεν ξερω αν εγραψα καλα ή οχι, μπορει να το πέρασα μπορεί οχι... Πιθανοτατα οφειλεται γιατι δεν μου ευχηθηκα καλη επιτυχία αλλά στηριχτηκα στον γκαντεμη τον Αχιλλεα... :-(

Τι λες βρε Μητσοτάκη. :P

Εγώ ευχήθηκα στην garnele και πήρε 10'.

Χαχ, μπα, προφορικό ήταν και μου είπε αυτολεξί "να χαίρεσαι το δεκαράκι σου συνάδελφε" :o

Έχω αρχίσει να μετατρέπομαι σε τεράστιο φλώρο θεωρώ..

Και στα δικά σου κρις

Λοιπόν, μπαη δε γουεη πατρινοί ινσόμνιαξ, στην Πάτρα έχετε ένα πάρα πολύ συμπαθητικό ταβερνομαγαζάκι που στον προθάλαμό του έχει ένα μεγάλο βιβλίο στο οποίο πας και γράφεις ο,τι θες. Και από πάνω κρεμασμένο ένα χάρτη της Ελλάδας.

Αν θυμάμαι καλά μάλιστα, μετά από τα τσίπουρα είχα πάει και είχα γράψει κι εγώ. Έτσι για τη φάση και επειδή έχω και πιξ από εκεί μέσα παίζει να καταλάβατε ποιο είναι και να μου πείτε και το όνομά του;

patra palace; :whistle:

Ε μα ρε garnele, για να λες ότι το ξέρουν, μάλλον το στριπ θα εννοείς...:P

Δημοσ.
όχι όχι μην της λές...σου δίνω το 10% απο το 30%.

οικονομική κρίση έχουμε

15% τελευταια προσφορα..:lol:

γλυκανισος λεγεται..ε?ε? δικιο δεν εχω?κατι δεν σου θυμιζει?εε?

Δημοσ.

Τι λες βρε Μητσοτάκη. :P

Εγώ ευχήθηκα στην garnele και πήρε 10'.

Εγω εδωσα 1 ευχη και πηρε 10 εστ εδωσες ευχη σε 2 ατομα το 1 πηρε 10 και ο αλλος τα @@ του... :mad: (μαλλον)... Επομενως δεν τιθεται θεμα ποιος φταιει...

Garnele αν περιμενεις απο τους πατρινους σωθηκες... Εγω απο τα Χριστουγεννα περιμενω φωτο της γκοθου γκαρσονας απο το μπαρακι (δεθυμαμαιτοονοματουμεαριθμοειχεσχεση).

Δημοσ.
εισαι πατρινος και δεν ξερεις σε ποιο μαγαζι αναφερεται?τσ..τσ..τσ..:P

Δεν είμαι πατρινός.

-----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 09 : 03 : 54-----

Το μόνο που θυμάμαι από εκεί με τις σκάλες είναι το Σινιάλο. Αλλά πρέπει να έχει πολλά, οπότε η πιθανότητα να το βρήκα είναι μικρή. :P

Δημοσ.

Σινιάλο. Αυτό είναι! Τσέκαρα και το σάητ του. Θενξ ε λοτ τέο και αντρέα γενικά σε όσους προθυμοποιήθηκαν να ψάξουν -με πληρωμή ή και χωρίς. Αν βρω τις πιξ από κει μέσα θα τις ανεβάσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...