little loulou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είμαι πατρινός.Το μόνο που θυμάμαι από εκεί με τις σκάλες είναι το Σινιάλο. Αλλά πρέπει να έχει πολλά, οπότε η πιθανότητα να το βρήκα είναι μικρή. :o:oνομιζα πως ησουν πατρινος...κι εισαι και τυχερος.. το βρηκες τελικα
teo64x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μην το συζητάς garnele. Απλά πέρνα από το ταμείο για τα υπόλοιπα. (Όσοι ονειρεύονταν 30% ή οποιοδήποτε άλλο ποσοστό, να το ξεχάσουν.)
andreapaog328 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 (Όσοι ονειρεύονταν 30% ή οποιοδήποτε άλλο ποσοστό, να το ξεχάσουν.) αυτό που λέω γω όμως είναι πιο κοντά στις σκάλες
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Στην τελική, με τί μαλάκες πας και μπλέκεις και συ... ..βρε μαλάκα και να φανταστείς ότι δούλεψα εκεί 4 ολόκληρες ώρες... 0-100 σε 2 δεύτερα έπιασα με το που μου γύρισε την πλάτη Γεια σου Garnele κοριτσάρα μου το ξέρω γίνομαι κουραστικός, αλλά .... ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!
liopyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 - ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛ-ΦΙΑ! (κομματάκι άσχετο, αλλά μου άρεσε)...
pappous_soulis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ποιος ειναι αυτος? Ο μίστερ coming soon Σινιάλο. Αυτό είναι! Τσέκαρα και το σάητ του. Θενξ ε λοτ τέο και αντρέα γενικά σε όσους προθυμοποιήθηκαν να ψάξουν -με πληρωμή ή και χωρίς. Αν βρω τις πιξ από κει μέσα θα τις ανεβάσω. Εχει και site?
teo64x Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εχει και site? Obvious noob is obvious. Χι ιζ όμπβιους.
Freakster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Αχ να'ναι καλά όσοι μου στέλνουν σπαμ* ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΙΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ e-mail. ΕΝΑ 2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Ούτε η google να ήταν ο δήμος άνω λιοσσιών, να παρακολουθεί τα μέλια όλου του κόσμου. Έλεος ρε.. *ψοφήστε που να πάρει η οργή
djskoufos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πάτρα χωρίς σινιάλο δεν γίνεται. ΤΑ μεθύσια.
Achilles Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Υπομονή και τρελά όνειρα... Εσύ; Καλημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.