status Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι με τον φραπέ ανά χείρας με κινητά κλειστά και απολαμβάνω το σαββατιάτικο πρωινό μου :Ρ
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ...σα να μας λες ότι σε περίμεναν στη δουλειά ε
alexzzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα αδέρφια... ξεκίνησα με νίκη την προπονητική μου καριέρα!!! 4-1!!! Τρεμε Μουρίνιο!!!
status Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ...σα να μας λες ότι σε περίμεναν στη δουλειά ε Προς αποφυγή εργασίας το έκανα..μην νομίζεις της εργάσιμες ημέρες είμαι δουλευταράς:Ρ
klainmaingr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Προπονητική καριέρα?!?!?!? Ωωωωωωωωω! Τα συγχαρητήρια μου σενιόρ... Ότι θέλεις απο προπονητική/προγραμματισμό κτλ you know where to ask Btw ακόμα δεν πήρα πμ απο τον 3ο(3η) της παραγγελίας.. Θα περιμένω το ΣΚ αλλιώς γείωση και παίρνω τα δικά μας off-offtopic
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα αδέρφια...ξεκίνησα με νίκη την προπονητική μου καριέρα!!! 4-1!!! Τρεμε Μουρίνιο!!! ...παράγοντας...προπονητής (ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα Καβάλας)...εργαζόμενο νειάτο...(έντυπα, μακέτες, καφέδες) οι υπολογιστές (pc, macbook, iphone) δεν έχουν μυστικά γι' αυτόν (windows, linux, photoshop, τροφοδοτικά), ιδρυτής κοινωνικών ομάδων υψηλής αισθητικής/ευαισθησίας/ιδανικών (29Φ, Veronika Fasterova Fan Club), postης υψηλών count (isnomnia.gr, klainmaingr.blogspot.com, twitter, windows live messenger), night life celebrity (μουσικές εκδηλώσεις, ετήσιος χορός ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα, μπουζουκερί, μπαράκια με culo ή χωρίς)... ...ξεχνώ κάτι ; Ένας ιδανικός comandante...Κάτι από Παπανδρέου και Fidel Castro...Ένας για όλα, και όλα από Έναν... ...για μία ΑΚΟΜΗ φορά, ασπροπρόσωπος....
tsavi1991 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια κανενα link για τον αγωνα υπαρχει??? please...
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 πρέπει να μυρίσουμε τα δάχτυλά μας για το ποιόν αγώνα εννοείς ;
tsavi1991 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 sorry εχεις δικιο για το Πανθρακικος-Ολυμπιακος
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 http://livegoal.tk/tv.html κλικ στο SCHEDULE: Programme for Todays L I V E Games και ψάξε λίγο παρακάτω, θα τον βρεις. Παίζει κανονικά.
Freakster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Κάπου έπρεπε να το γράψω.. Μπερδεύεται το καλώδιο του φορτιστή του λαπτοπ στα πόδια μου και το λαπτοπ σκάει από το τραπέζι στο πάτωμα.. Περνάει μια ώρα μπινελικώματος και πάω να δω τη ζημιά.. Ρε σεις, δεν έπαθε τπτ όμως; Ούτε γρατζουνιά! Πρώτη φορά το είδα αυτό. Ο δίσκος τη γλύτωσε γιατί πρέπει να έχει κάποιο antishake protection το pc.. Η οθόνη τπτ.. Ούτε του παππά..
wizzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 κάποιος είναι κωλόφαρδος.....! άντε τυχερούλη!
Achilles Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μην περιμένεις την ίδια culoφαρδία Freakster και όταν θα βγάζεις τις γάζες.
Freakster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ένα sony vaio, αλλά πλαστικό παντού.. @wizzy thx m8! και αν έμενα τώρα απο λαπτοπ, με όλες τις σημειώσεις στο onenote και την εξεταστική round the corner.. :S:S:S:S:S @Aκίλη ... Λες να κάτσω με το ίδιο ράμφος.. Ποιός τρέχει για νοσοκομεία και αίματα και μεταμοσχεύσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.