Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι με τον φραπέ ανά χείρας με κινητά κλειστά και απολαμβάνω το σαββατιάτικο πρωινό μου :Ρ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...σα να μας λες ότι σε περίμεναν στη δουλειά ε

Προς αποφυγή εργασίας το έκανα..μην νομίζεις της εργάσιμες ημέρες είμαι δουλευταράς:Ρ

Δημοσ.

Προπονητική καριέρα?!?!?!?

Ωωωωωωωωω!

Τα συγχαρητήρια μου σενιόρ...

Ότι θέλεις απο προπονητική/προγραμματισμό κτλ you know where to ask ;)

Btw ακόμα δεν πήρα πμ απο τον 3ο(3η) της παραγγελίας.. Θα περιμένω το ΣΚ αλλιώς γείωση και παίρνω τα δικά μας ;)

off-offtopic

Δημοσ.
Καλημέρα αδέρφια...

ξεκίνησα με νίκη την προπονητική μου καριέρα!!!

4-1!!! Τρεμε Μουρίνιο!!!

...παράγοντας...προπονητής (ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα Καβάλας)...εργαζόμενο νειάτο...(έντυπα, μακέτες, καφέδες) οι υπολογιστές (pc, macbook, iphone) δεν έχουν μυστικά γι' αυτόν (windows, linux, photoshop, τροφοδοτικά), ιδρυτής κοινωνικών ομάδων υψηλής αισθητικής/ευαισθησίας/ιδανικών (29Φ, Veronika Fasterova Fan Club), postης υψηλών count (isnomnia.gr, klainmaingr.blogspot.com, twitter, windows live messenger), night life celebrity (μουσικές εκδηλώσεις, ετήσιος χορός ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα, μπουζουκερί, μπαράκια με culo ή χωρίς)...

...ξεχνώ κάτι ;

Ένας ιδανικός comandante...Κάτι από Παπανδρέου και Fidel Castro...Ένας για όλα, και όλα από Έναν...

...για μία ΑΚΟΜΗ φορά, ασπροπρόσωπος....

Δημοσ.

Κάπου έπρεπε να το γράψω.. Μπερδεύεται το καλώδιο του φορτιστή του λαπτοπ στα πόδια μου και το λαπτοπ σκάει από το τραπέζι στο πάτωμα.. Περνάει μια ώρα μπινελικώματος και πάω να δω τη ζημιά..

Ρε σεις, δεν έπαθε τπτ όμως; Ούτε γρατζουνιά! Πρώτη φορά το είδα αυτό. Ο δίσκος τη γλύτωσε γιατί πρέπει να έχει κάποιο antishake protection το pc.. Η οθόνη τπτ.. Ούτε του παππά..

Δημοσ.

Ένα sony vaio, αλλά πλαστικό παντού..

@wizzy thx m8! και αν έμενα τώρα απο λαπτοπ, με όλες τις σημειώσεις στο onenote και την εξεταστική round the corner.. :S:S:S:S:S

@Aκίλη ... Λες να κάτσω με το ίδιο ράμφος.. Ποιός τρέχει για νοσοκομεία και αίματα και μεταμοσχεύσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...