Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@little loulou: ο αδερφλος του πατέρα μου είναι επαγγελματίας drummer, μπορεί να ενδιαφερθεί να σου κάνει ιδιαίτερα. Εσύ ενδιαφέρεσαι για ιδιαίτερα ή ενδιαφέρεσαι μόνο για μαθήματα σε σχολή;

Αν ισχύει το δεύτερο, κοίτα εδώ.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[ποστ σεντόνι]

Καλημέρα αδέρφια... μετά από 1 μήνα+ χαλάρωσα... πάει ο χορός της ομάδας, πήγε και πολύ καλά... μια χαρά. Βέβαια κάποιοι που προσκαλέστηκαν δεν εμφανίστηκαν αλλά ντέφι να γίνει... είμαι σε καλή διάθεση επειδή κοιμήθηκα καλά και μόλις γύρισα από ένα ωραίο ματσάκι β' τοπικού.

fire είδα ότι δεν ρώτησες τι έκανε η ομάδα... δεν το περίμενα αυτό από το φανατικότερο e-φίλαθλο μας αλλά άντε... ντέφι να γίνει και αυτό

Προπονητική καριέρα?!?!?!?

Ωωωωωωωωω!

Τα συγχαρητήρια μου σενιόρ...

Ότι θέλεις απο προπονητική/προγραμματισμό κτλ you know where to ask ;)

Btw ακόμα δεν πήρα πμ απο τον 3ο(3η) της παραγγελίας.. Θα περιμένω το ΣΚ αλλιώς γείωση και παίρνω τα δικά μας ;)

off-offtopic

1. καλά μην φανταστείς... τίποτα σοβαρό. Και δεν νομίζω να το ξανάκανω. Απλά για τελειώνουμε πιο νωρίς έγινα coach των προτζούνιορ μας.

2. όταν παραγγείλεις να με πεις να σε στείλω τα λεφτά

3. το βίδεο ήτο παλαιό... το έχω βάλει στο τόπικ με τα βίδεα

...παράγοντας...προπονητής (ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα Καβάλας)...εργαζόμενο νειάτο...(έντυπα, μακέτες, καφέδες) οι υπολογιστές (pc, macbook, iphone) δεν έχουν μυστικά γι' αυτόν (windows, linux, photoshop, τροφοδοτικά), ιδρυτής κοινωνικών ομάδων υψηλής αισθητικής/ευαισθησίας/ιδανικών (29Φ, Veronika Fasterova Fan Club), postης υψηλών count (isnomnia.gr, klainmaingr.blogspot.com, twitter, windows live messenger), night life celebrity (μουσικές εκδηλώσεις, ετήσιος χορός ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα, μπουζουκερί, μπαράκια με culo ή χωρίς)...

...ξεχνώ κάτι ;

Ένας ιδανικός comandante...Κάτι από Παπανδρέου και Fidel Castro...Ένας για όλα, και όλα από Έναν...

...για μία ΑΚΟΜΗ φορά, ασπροπρόσωπος....

...εγώ μόλις γίνω μοντ θα μου γράφεις τους λόγους μου ... ΕΥΓΕ !!!!

Κάπου έπρεπε να το γράψω.. Μπερδεύεται το καλώδιο του φορτιστή του λαπτοπ στα πόδια μου και το λαπτοπ σκάει από το τραπέζι στο πάτωμα.. Περνάει μια ώρα μπινελικώματος και πάω να δω τη ζημιά..

Ρε σεις, δεν έπαθε τπτ όμως; Ούτε γρατζουνιά! Πρώτη φορά το είδα αυτό. Ο δίσκος τη γλύτωσε γιατί πρέπει να έχει κάποιο antishake protection το pc.. Η οθόνη τπτ.. Ούτε του παππά..

πάρε mac ... XA!!!

alter τα παιδιά εδώ θέλουν βοήθεια... ;)

(αποπροσανατολισμός-αλλαγή θέματος)

πριν το ανοίξει με ρώτησε στο msn... στην αρχή είπα παγίδα είναι και το έπαιξα τρελίτσα!!!

Γ@μώτο ρε δεν μπορεί μια φορα να χάσει ο ολυμπιακός;

παρόλο αυτό που είπε.... ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΛΕΜΕ!

έχασε από το μπάουγκ. το έβαλε και εξώφυλλο ο πρωταθλητής, "επιτέλους χάσαμε".

ετς... ετς....

[/ποστ σεντόνι]

Δημοσ.

Σε είπα και στο msn βρε πόντιε, κάτι στράβωσε Παρασκευή και δεν μπόρεσα..

Αλλά ..... κάτι θα γίνει...:devil:

Και είχα ξαποστείλει την οικογένεια στο χωριό. :cry:

Ναι leftermann, πάλι. :-D

Δημοσ.
Σε είπα και στο msn βρε πόντιε, κάτι στράβωσε Παρασκευή και δεν μπόρεσα..

Αλλά ..... κάτι θα γίνει...:devil:

ο Αλέξης πάντως ρωτούσε για σένα

Δημοσ.
Δωσε λίγο Παρχαρίδη λεμε!!!!!!!!!!!!! B)

Βαριέμαι αφάνταστα αυτή τη στιγμή να ανοίξω την φωτογραφική και να μεταφέρω φωτό γιατί δεν είναι μόνο αυτό... πρέπει να γράψω και να βάλω τις φωτό και στο site... είναι και οι 2 αγώνες... ωωωωωωχχχχ

Καλήμέρα...!

μέρα Τέο

Αλέκο....

Ασταδιάλα μεσημεριάτικα...:-D

ρε... και ο Βασίλης καλός αλλά άλλο πράγμα ο Παρχάρ

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 02 : 52 : 25-----

Καλημέρα παίδες!!

καλός τον κουμπάρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...