Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Alexzzz, τι έκανε ομαδάρα αυτή την αγωνιστική;

σε έχω "κιτρινίσει" στο πρώτο μου ποστ σήμερα

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2557363&postcount=26024

4-4 σε ένα πολύ ωραίο ματς. Προηγηθήκαμε 2-0, χάναμε 3-2 και το τελικό 4-4 έγινε στο 90+

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σε έχω "κιτρινίσει" στο πρώτο μου ποστ σήμερα

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2557363&postcount=26024

4-4 σε ένα πολύ ωραίο ματς. Προηγηθήκαμε 2-0, χάναμε 3-2 και το τελικό 4-4 έγινε στο 90+

Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Δεν κοίταξα τόσο νωρίς. Θεώρησα ότι η μεγάλη και ένδοξη ομάδα μας θα 'έπαιζε βράδυ ή τουλάχιστον απόγευμα.

Δημοσ.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Δεν κοίταξα τόσο νωρίς. Θεώρησα ότι η μεγάλη και ένδοξη ομάδα μας θα 'έπαιζε βράδυ ή τουλάχιστον απόγευμα.

... το champions league είναι στα τέλη Φεβρουαρίου :-D

Δημοσ.

καλημέρες.

Σήμερα λέει θα με συνδέσουν στο ιδιόκτητο της φόρθνετ. Θα έχω και μερικές ώρες άνευ τηλεφώνου και ιντερνετίου. Ανα δούμε, ελπίζω να μην μετανιώσω την στιγμή που έκανα την αίτηση. Όλο γκρίνιες διαβάζω γι αυτούς...

Προς το παρόν, μου έχουν δώσει ένα πολύ σούπερ ντούπερ speedtouch, tg585v7 αν θυμούμαι καλώς, με το οποίο σύνδεσα ασύρματα το λαπτόπι του πατέρα στο νετ και τον εντυπωσίασα! :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Φευγω και αφηνω πισω μου συντριμμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα λεμε σε κανα χρονο.

δεν εγινε ακομα 9μηνο?

Δημοσ.
καλημέρες.

Σήμερα λέει θα με συνδέσουν στο ιδιόκτητο της φόρθνετ. Θα έχω και μερικές ώρες άνευ τηλεφώνου και ιντερνετίου. Ανα δούμε, ελπίζω να μην μετανιώσω την στιγμή που έκανα την αίτηση. Όλο γκρίνιες διαβάζω γι αυτούς...

Προς το παρόν, μου έχουν δώσει ένα πολύ σούπερ ντούπερ speedtouch, tg585v7 αν θυμούμαι καλώς, με το οποίο σύνδεσα ασύρματα το λαπτόπι του πατέρα στο νετ και τον εντυπωσίασα! :lol::lol::lol:

Καλημέρα. :-)

Έκανες hacker τον πατέρα; :-D

Άντε με το καλό το internet. Θα σου 'ρθω και γω στην forthnet σε 2 μήνες, μόλις λήξει το υποχρεωτικό εξάμηνο του culouΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...