leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα. Έκανες hacker τον πατέρα; Άντε με το καλό το internet. Θα σου 'ρθω και γω στην forthnet σε 2 μήνες, μόλις λήξει το υποχρεωτικό εξάμηνο του culouΟΤΕ. δεν τον έκανα ακόμα, αλλά σύντομα θα γίνει Σήμερα θα παραλάβει το λαπτόπι του, το κράτησα λίγες μέρες να του το ετοιμάσω. Έφαγα πολλές ώρες για ένα λαπτόπι που το βλέπω απλώς να συμπληρώνει το ντεκόρ του πατρικού μου, αλλά τεσπά
million_voices Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά καλή εβδομάδα να έχουμε εχεις γινει τελειως linuxας φιλε,προσεξε το:-D
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 εχεις γινει τελειως linuxας φιλε,προσεξε το:-D Ε, προσβολές πρωί πρωί...εγώ σε έβρισα ρε; :Ρρρ
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 με συνδέσανε ρε οι αλήτες! Ούτε καν αποσυνδέθηκα, γίνεται αυτό; Εκτός κι αν με συνδέσανε πρωί πρωί, πριν τις 8 που άνοιξα το πισι, και δεν το πήρα χαμπάρι. Και ούτε λεπτό χωρίς σύνδεση. Τώρα δεν μπορούν να με καλέσουν, αλλά αυτό λέει θα αποκατασταθεί σταδιακά. Μου το είπαν από προχτές με sms. Μπορώ να πάρω εγώ όμως. Και η γραμμή ακούγεται κάπως περίεργα. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Α να δούμε, α να δούμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 υπομονή να ολοκληρωθεί η φορητότητα...
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ξύλο... ξύλο... (καλήμερες) Ναι ναι ξύλο ξύλο (καλημέρα κομπάρε:Ρ) -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 11 : 50 : 11----- με συνδέσανε ρε οι αλήτες! Ούτε καν αποσυνδέθηκα, γίνεται αυτό; Εκτός κι αν με συνδέσανε πρωί πρωί, πριν τις 8 που άνοιξα το πισι, και δεν το πήρα χαμπάρι. Και ούτε λεπτό χωρίς σύνδεση. Τώρα δεν μπορούν να με καλέσουν, αλλά αυτό λέει θα αποκατασταθεί σταδιακά. Μου το είπαν από προχτές με sms. Μπορώ να πάρω εγώ όμως. Και η γραμμή ακούγεται κάπως περίεργα. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Α να δούμε, α να δούμε... Δεν κάνεις και κανένα ριστάρτ το ρούτερ σου καλού κακού..:Ρ
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δεν κάνεις και κανένα ριστάρτ το ρούτερ σου καλού κακού..:Ρ πώς κάνεις restart το ρούτερ; (ω ναι, δεν είχα ποτέ ρούτερ στην ζωή μου...) Προς το παρόν, η ταχύτητα ανεβάσματος έχει τετραπλασιαστεί (ανεβάζω περίπου με 90-95 kB/s), ενώ του κατεβάσματος είναι σχεδόν όσο ήταν (λίγο παραποάνω, κάπου 120-130 kB/s)
klainmaingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερέέέέέέέςςςς... htc touch HD = seks -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 01 : 33 : 47----- Lefter έχει ένα κουμπάκι απο πίσω δίπλα στην κεραία
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερέέέέέέέςςςς...htc touch HD = seks -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 01 : 33 : 47----- Lefter έχει ένα κουμπάκι απο πίσω δίπλα στην κεραία Ααααααα! Μάααααλιστα! Αυτό που λέει reset; reset = restart;;; Με καρφάκι το πατάω αυτό;
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ααααααα! Μάααααλιστα! Αυτό που λέει reset; reset = restart;;; Με καρφάκι το πατάω αυτό; OXIIIIIIII, τον διακόπτη όχι το κουμπί.!!!!! -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 01 : 38 : 42----- Καλημέρα Τεε:Ρ :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Προς το παρόν, η ταχύτητα ανεβάσματος έχει τετραπλασιαστεί (ανεβάζω περίπου με 90-95 kB/s), ενώ του κατεβάσματος είναι σχεδόν όσο ήταν (λίγο παραποάνω, κάπου 120-130 kB/s) υπομονή μέχρι να αλλάξουν και το profile της σύνδεσης σε έως 24mbit
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ααααααα, τώωωωωρα κατάλαβα! Να το κλείσω και να το ξαναανοίξω λέτε! Ε πείτε το απλά ελληνικά ρε παλιοκομπιουτεράδες, για μας τους παππούδες που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις... Ντάνκε!
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ααααααα, τώωωωωρα κατάλαβα! Να το κλείσω και να το ξαναανοίξω λέτε! Ε πείτε το απλά ελληνικά ρε παλιοκομπιουτεράδες, για μας τους παππούδες που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις... Ντάνκε! Ατίθασα νιάτα, περήφανα γηρατειά..:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.