frenzy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 οποιος βρει πως λέγεται αυτο το τραγούδι ειναι και πολύ μαγκας...http://www.sendspace.com/file/2u9d4m(no wait time)
papahlamidas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καθόλου μπορώ να πω... Είδανε τα ζόρια και είπανε να ασχοληθεί η κάθε ο ομάδα με ότι έχει... Εδώ δεν είδες πόσες μεταγραφές γίνανε.
firewalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 γεια σου και σένα fire!!! ο Λουκάς 2 γκολ;;; 2;;; Μπερδεύτηκε με το πρώτο ημίχρονο. Νόμιζε ότι το τέρμα που έβαζε την μπάλα ήταν το δικό μας. Κάποιοι λένε ότι ήταν Ελοχιμ που πήρε την Βιντρο-μορφή. Πάντως βαρέθηκα να ακούω για το παιχνίδι της ζωής του. Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια.
frenzy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 frenzy είσαι και επίσημα πολύ μάγκας Κοίταζα πριν ένα τόπικ στη μουσική και νόμιζα πως έπρεπε να ποστάρω εκεί και βλέπω το ποστ μου εδώ και λέω λάθος και το έσβησα. Brainfuck τελείως
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μπερδεύτηκε με το πρώτο ημίχρονο. Νόμιζε ότι το τέρμα που έβαζε την μπάλα ήταν το δικό μας. Κάποιοι λένε ότι ήταν Ελοχιμ που πήρε την Βιντρο-μορφή. Πάντως βαρέθηκα να ακούω για το παιχνίδι της ζωής του. Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια. το σκάλωμα το έφαγε μετά... που όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του. Αναρωτιόταν τι λάθος έκανε πάλι Κοίταζα πριν ένα τόπικ στη μουσική και νόμιζα πως έπρεπε να ποστάρω εκεί και βλέπω το ποστ μου εδώ και λέω λάθος και το έσβησα. Brainfuck τελείως ένα βράδυ είχα 0 στα 4... αλλού έγραφα αλλού διάβαζα
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μάγκες, δε παλεύεται η σημερινή..!:Ρ γιατί ρε κουμπάρε;
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 γιατί ρε κουμπάρε; Δευτέρα, μετά από τέτοιο ριλάξ, καταλαβαίνεις...και ακόμα απλήρωτος...
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δευτέρα, μετά από τέτοιο ριλάξ, καταλαβαίνεις...και ακόμα απλήρωτος... Ακόμα; Που να τα φάει στα βιάγκρα...
papahlamidas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ακόμα? Εγώ σήμερα πήγα και ρώτησα γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την αύξηση που είχανε πει. Και μου λέει ο προϊστάμενος ότι ξέχασε απλά να το πει στο λογιστήριο... Λέτε να αρχίζω να ξεχνάω και εγώ πράγματα σιγά σιγά?
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ακόμα; Που να τα φάει στα βιάγκρα... του την είπα όμως για τα καλά....είναι ένας υπολογιστής ενός πελάτη και είναι καπούτ και του λέω πάρε εσύ τον πελάτη να του το πεις που είσαι καλύτερος στο γλειφοκώλη..κ έμεινε με ανοιχτό το στόμα.:Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κατι τετοια βλέπω και δεν παίρνω το πτυχιο... Το ακους μαδερ;;;;
kabamaru21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 You are the official μαγκας of insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.