alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Άλλαξε τροφοδοτικό. (Alexzzz that was my line.) σόρρυ αλλά βλέπεις... με αυτήν την χύμα κατάσταση μπερδεύω της γραμμές... εγώ τι λέω; πάρε μακ;
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κανεις καμια θεραπεία για πρησμένες αμυγδαλές; Ναι αμέ, έναρξη, τερματισμός, πάρε αμάξι ή τη συγκοινωνία και πήγαινε στο κοντινότερο νοσοκομείο και κάνει εισαγωγή για επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών.
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αμέ, έναρξη, τερματισμός, πάρε αμάξι ή τη συγκοινωνία και πήγαινε στο κοντινότερο νοσοκομείο και κάνει εισαγωγή για επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών. αυτό σε τι λειτουργικό είναι;
Lilith19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Tί καφε;;;; Πολυ φοβαμαι οτι εννοει αυτο πιες καφε
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 αυτό σε τι λειτουργικό είναι; E. Σ.Υ©:Ρ θ ύ γ ν σ ε ι τ ί κ η α ό μ ς α
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ φοβαμαι οτι εννοει αυτο Το ξέρω αλλά πάντα ηθελα να ρωτησω κάτι τον JR.
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 E. Σ.Υ©:Ρθ ύ γ ν σ ε ι τ ί κ η α ό μ ς α είπαμε... δεν έχω δουλειά αλλά δεν βαριέμαι και τόσο... γραμμική β' είναι;
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 είπαμε... δεν έχω δουλειά αλλά δεν βαριέμαι και τόσο... γραμμική β' είναι; Γραμμική Γ(άματα.)
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Γραμμική Γ(άματα.) σπουδαγμένο παιδί ο Στάτους
washcloud Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 βάλε linux Ρώτα τον Vatos πιες καφε Άλλαξε τροφοδοτικό. (Alexzzz that was my line.) ...όντως...το μαμήσατε... ..... ......... ............. Άλλαξε τροφοδοτικό.© Ρώτα τον Vatos© πιες καφε © βάλε linux© φιξντ Τι είναι οι αμυγδαλές; Καιρό ήθελα να το κάνω αυτό.
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ο Chris θυμίζει έντονα Φλωρινιότη... εγώ έλεγα την σειρά που θα απαντάμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.