Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Και πως θα μάθουν δλδ. αν δεν κανουν 5-6 αποτυχημένες εγχειρίσεις;;; Μη βάλω μέσα και τα σκονάκια που εκαναν για να περάσουν το μαθημα -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 07 : 03 : 23----- :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Για αλλη μια φορα * Αυτος τέρμα αριστερά ποιος είναι;
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 * Αυτος τέρμα αριστερά ποιος είναι; με προσβάλλεις...
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Α, ηταν το παλιο σου αβαταρ και δεν σε καταλαβα
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Α, ηταν το παλιο σου αβαταρ και δεν σε καταλαβα τώρα έχω φωτό καλοκαιρινή, ηλιοκαμένη
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Να σου πω την αλήθεια και εγώ την ίδια απορία είχα...αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια..;Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μετα απο προσπαθεια 1+ ωρας συνδεθηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια για να δω το βαθμο μου και....................... δεν ειχε βγει
Lilith19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μετα απο προσπαθεια 1+ ωρας συνδεθηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια για να δω το βαθμο μου και....................... δεν ειχε βγει Α,εχετε και τετοια εσεις?Μπραβο μπραβο
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ναι και μαλιστα δουλευουν όλο το χρόνο άψογα!!! εκτός απο τις μέρες που τα χρειάζεσαι
Lilith19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ναι και μαλιστα δουλευουν όλο το χρόνο άψογα!!! εκτός απο τις μέρες που τα χρειάζεσαι Α,εμας εχει και ηλεκτρονικη εξουσιοδοτηση για την παραλαβη συγγραμματων..Πολυ προχω,ε?
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Σχόλασα... άλλη μια κουραστική μέρα στην δουλειά έφτασε στο τέλος της... πάω να πιω καμιά μπύρα. Αλέκος over and out
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Πλέον έχει και σε εμας αλλά δεν το πρόλαβα Μεχρι και ηλεκτρονικη δήλωση εργαστηριων εκαναν για να μην σπρώχνονται σαν τα ζωα έξω απο τις αιθουσες οταν γίνονται οι δηλωσεις... -----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 08 : 02 : 47----- Σχόλασα... άλλη μια κουραστική μέρα στην δουλειά έφτασε στο τέλος της... πάω να πιω καμιά μπύρα. Αλέκος over and out Τον π..η στις 19:59 ουτε 1 λεπτο παραπάνω δεν θα κάτσει στη δουλεια..
Achilles Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ..... αυτός στο τραπέζι ..... Στείλε με για μπάνιο, χρειάζομαι πλύσιμο..... Καλό βράδυ.....
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Πάω Βερολίνο σε μια φίλη για μονοήμερο προσκύνημα και μετά συνεχάω Κοπεγχάγη. Το clue είναι πως δεν υπάρχουν εισιτήρια επιστροφής, χουχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.