Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 http://exilim.casio.com/browse_cameras/high_speed_exilim/EX-F1/ Λιγότερες τύψεις θα είχα αν ξενοκοίταζα θηλυκά. Ελπίζω η Olympus μου να μου συγχωρέσει τα σάλια.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Θα σου κρατησει μουτρα αυτο είναι σίγουρο
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Η λίστα των λόγων που δε μου είναι απαραίτητα ή χρήσιμα τα καινούρια functions, έχει ήδη συμπληρωθεί ενδοκρανιακά. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ. =(
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Mπορουσες να πεις απλως εχω λεφτα για πεταμα.. Oλοι παιρνουν φωτογραφικες και εγω ψήνομαι αγρια τι γίνεται;; Σαν τους Ιαπωνες θα καταντησουμε
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω λεφτά για πέταμα, πρέπει να χρηματοδοτήσω μέρος του ανδριάντα που μου στήνει το Ελ. Βενιζέλος.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Eχω την εντυπωση οτι το Ελ. Βενιζελος δεν γράφτηκε για λόγους συντομιας Lucifer... Αν πετουσες μονιμα με ολυμπιακη πιθανοτατα να μην ειχαμε προβληματα τωρα... ψησου
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Oλοι παιρνουν φωτογραφικες και εγω ψήνομαι αγρια τι γίνεται;; Σαν τους Ιαπωνες θα καταντησουμε τρου
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα ήταν.. μια πολύ ωραία μέρα.. (νύχτα)
status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα...!!! Πω πω μπόχα....ρε πάλι πώλος τα κάνατε εχθές...:Ρ
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Η λίστα των λόγων που δε μου είναι απαραίτητα ή χρήσιμα τα καινούρια functions, έχει ήδη συμπληρωθεί ενδοκρανιακά. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ. =( ουχοοουυυ.... το κλασικό μου πρόβλημα εδώ και καιρό Mπορουσες να πεις απλως εχω λεφτα για πεταμα.. Oλοι παιρνουν φωτογραφικες και εγω ψήνομαι αγρια τι γίνεται;; Σαν τους Ιαπωνες θα καταντησουμε Ωραίο πράγμα η φωτογραφική ρα... κακός δεν είχα πάρει τόσο καιρό Σήμερα ήταν.. μια πολύ ωραία μέρα.. (νύχτα) γιατί ο νους μου πάει σε πολύ πονηρά πραγματα;;; --- καλημέρες
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 μα να μην μπορώ να κάνω δουλειά... ιτς λεμε... δεν έχω όρεξη για τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.