Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις τι μου είπε σήμερα ο ΘΕΟΣ ο προϊστάμενος...

Λέει δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να θυμάται αυτός και όχι εγώ για κάτι που έπρεπε να κάνει ο άνθρωπος για τις εξωτερικές δουλειές που έπρεπε να πάει να πάρει κάτι χαρτιά.

Έπρεπε να του πω γιατί εσύ έχεις καλή μνήμη και θυμάσαι τα πάντα εγώ ξεχνάω.

Έκανα μαλακία που δεν πήγα σε συνέντευξη σήμερα για δουλεία.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε σεις τι μου είπε σήμερα ο ΘΕΟΣ ο προϊστάμενος...

Λέει δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να θυμάται αυτός και όχι εγώ για κάτι που έπρεπε να κάνει ο άνθρωπος για τις εξωτερικές δουλειές που έπρεπε να πάει να πάρει κάτι χαρτιά.

Έπρεπε να του πω γιατί εσύ έχεις καλή μνήμη και θυμάσαι τα πάντα εγώ ξεχνάω.

Έκανα μαλακία που δεν πήγα σε συνέντευξη σήμερα για δουλεία.

Πες του να τα βάζει στο outlook στο ημερολόγιο για να μην τα ξεχνάει...:Ρ

Εμένα έχει αφρίσει (του έχω γράψει μια συντάγη που λέει 5 δόσεις ΣΕΞ την ημέρα για 15 ημέρες και δε με νοιάζει τον παίρνει/τον δίνει)) και μου τι λέει συνέχεια...αλλά κ εγώ δεν πάω πίσω...αυτόν τον πόλεμο θα τον κερδίσω εγώ. Λέω να πάω στον ιδιοκτήτη της εταιρίας και να τον δώσω στεγνότατα.!

Να του πω για τα ποσοστά που παίρνει από τι.....δεν τα λέμε αυτά και για το ότι πάει για ραντεβού της εταιρίας και πουλάει και από άλλες εταιρίες πράγματα και πάει λέγοντας..

Αν εμείς είμαστε ανεπαρκείς τότε αυτός είναι καραγκιοζοplayer v.2.2 !

Δημοσ.
του έχω γράψει μια συντάγη που λέει 5 δόσεις ΣΕΞ την ημέρα για 15 ημέρες και δε με νοιάζει τον παίρνει/τον δίνει

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
:lol: :lol: :lol:

άσε εδώ δεν είμαστε εταιρία, μοναστήρι είμαστε..με τόσες καλόγριες..:Ρ

έχουμε δύο άτομα εδώ κ κάνουν σαν γκόμενες στην εμμηνόπαυση...ήμαρτον πια !

Δημοσ.

Καλά εσείς έχετε περάσεις σε άλλο επίπεδο.

Εγώ παραμένω στο πολιτισμένο Part ακόμα.

Θέλω να βρω κάτι καλύτερο να δω την φάτσα του όταν του πω ότι αύριο πχ την κάνω.

Δημοσ.

Να ανοιξεις μαγαζι να εισαι εντελως αδιαφορος και να βαλεις για υπαλληλους status, alexzzz και papahlamida :lol: :lol: :lol:

και μια κρυφη καμερα να καταγραφει να τρωνε πιτσα και να παίζουν pro :lol: αντε fifa

Δημοσ.
Να ανοιξεις μαγαζι να εισαι εντελως αδιαφορος και να βαλεις για υπαλληλους status, alexzzz και papahlamida :lol: :lol: :lol:

και μια κρυφη καμερα να καταγραφει να τρωνε πιτσα και να παίζουν pro :lol: αντε fifa

Γαμώ..... :lol:

Και Chirsxxx για προϊστάμενο

Δημοσ.

μπα με ένα picozi έπαιζα της προάλλες...

και μπαίνει μέσα και μου λέει "τι είναι αυτό;"

και του απαντάω έρευνα..:Ρ

Δημοσ.
Αν ημουν προισταμενος θα παιζαμε ΝΒΑ 2K9 :P το πολυ-πολυ 4πλο manager :-D

O δικός μας έχει πεθάνει να βλέπει τσόντες.:Ρ

Δημοσ.

Πρώτα από όλα το μαγαζί θα άνοιγε κάθε 2 μέρες...

Αν ημουν προισταμενος θα παιζαμε ΝΒΑ 2K9 :P το πολυ-πολυ 4πλο manager :-D

εγώ την μπάλα με τα σπυριά δεν την ακουμπάω... παραιτούμε από τώρα

Βάλε http://www.toribash.com είναι ότι πρέπει για την δουλεία και παίζει και Multi online.

Θέλει όμως λίγο χρόνο να το μάθεις.

ρε... το έπαιξα μια φορά... τι μπερδεμένο παιχνίδι είναι αυτό ρε;

Δημοσ.
Πρώτα από όλα το μαγαζί θα άνοιγε κάθε 2 μέρες...

εγώ την μπάλα με τα σπυριά δεν την ακουμπάω... παραιτούμε από τώρα

ρε... το έπαιξα μια φορά... τι μπερδεμένο παιχνίδι είναι αυτό ρε;

Όχι ρε συ δεν είναι μπερδεμένο απλά θέλει λίγο προσπάθεια να μπεις στην λογική του.

Η οποία είναι ότι ο κάθε παίχτης μετακινεί όπως αυτός θέλει τους μυς του σώματος για πετύχει χτυπήματα στην αντίπαλο.

Μετά παίζουν πολλά ρόλο.

Τα οποία έχουν να κάνουν με τους κανόνες του server room στον οποίο έχεις μπει ή έχεις φτιάξει.

Έχουν φάση οι servers που επιτρέπουν το dismemberment για να ξεκολάνε χέρια πόδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...