alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις μου ήρθε αυτό. Δεν ξέρω γιατί το παρήγγειλα αλλά έβλεπα τέτοια στο engadget και ήθελα πάντα να πάρω...
firewalker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις μου ήρθε αυτό. Δεν ξέρω γιατί το παρήγγειλα αλλά έβλεπα τέτοια στο engadget και ήθελα πάντα να πάρω... Γεια σου alexzzz! Πάλι πολύ δουλειά σήμερα;
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σου alexzzz! Πάλι πολύ δουλειά σήμερα; να σου πω απλά ότι το ποτήρι του καφέ του έχω βάλει ανάμεσα στα χέρια μου και το καλαμάκι δεν το βγάζω από το στόμα...
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 να σου πω απλά ότι το ποτήρι του καφέ του έχω βάλει ανάμεσα στα χέρια μου και το καλαμάκι δεν το βγάζω από το στόμα...Τον ατελείωτο έχει?
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 δεν πίνω συνέχεια ρα... απλά βαριέμαι να κάνω την κίνηση για να πιω. Τώρα ας πούμε που θα τσιμπήσω κάτι τον έβαλα δίπλα...
status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 να σου πω απλά ότι το ποτήρι του καφέ του έχω βάλει ανάμεσα στα χέρια μου και το καλαμάκι δεν το βγάζω από το στόμα... Αυτός δεν είναι καφές "μια αιωνιότητα και μια ημέρα" είναι ;Ρ
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις μου ήρθε αυτό. Καλή φάση φαίνεται...
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλή φάση φαίνεται... Θα το τσεκάρω σπίτι και θα σου πω.. πριν καιρό θα το χρειαζόμουν... τώρα δεν βλέπω καμία χρησιμότητα
firewalker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Χα χα χα χα!!! Αυτά είναι. Φεύγω, πάω για μάθημα.
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Χα χα χα χα!!! Αυτά είναι. Φεύγω, πάω για μάθημα. καλό μάθημα... εγώ λέω να πάω να γεμίσω το μπουκαλάκι μου με νερό... ΩΩΩΩΩΩΩρε κούραση
little loulou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 αυτα διαβαζω και μετα αναρωτιεμαι τι γινεται σε αυτο το κοσμο...τον εναν δεν τον πληρωνουν και καθεται και παιζει στον υπολογιστη,ο αλλος δεν εχει ορεξη,δεν δουλευει,παταει οποτε θελει στη δουλεια και πινει καφεδες..και τα αφεντικα σας δεν σας απολυουν?? μα που ζουμε?που ζουμε!!!!
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Θα έρθει και εσένα η ώρα σου μην ανησυχείς...
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ..και τα αφεντικα σας δεν σας απολυουν?? μα που ζουμε?που ζουμε!!!! είναι δικαιώματα που αποκτάς όταν είσαι καιρό στην δουλειά... εγώ μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ξε-culo-νόμουν... άσχετα αν κάναμε χαβαλέ εδώ μέσα. Μπορεί να αργώ να έρθω αλλά αργούσα και να φύγω. Τώρα που τελειώσαμε και το έστειλα το τεύχος culo-βαράω... και μάλιστα άσχημα.
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Έχω γνωστό που δουλεύει σε λογιστήριο στο αεροδρόμιο και κάνει 1+ ώρα να πάει και πηγαίνει 8 το πρωί και συνήθως φεύγει 9+ το βράδυ για να παίρνει 900 ευρώ χωρίς να του πληρώνουν υπερωρίες ΕΝΝΟΕΊΤΕ. Εγώ απορώ πως κάθετε ακόμα. Δεν θα μπορούσα να δουλεύω ποτέ σε δουλεία που έπειζα συνέχεια. Θα πάθαινα εγκεφαλικό.
little loulou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 είναι δικαιώματα που αποκτάς όταν είσαι καιρό στην δουλειά... εγώ μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ξε-culo-νόμουν... άσχετα αν κάναμε χαβαλέ εδώ μέσα. Μπορεί να αργώ να έρθω αλλά αργούσα και να φύγω. Τώρα που τελειώσαμε και το έστειλα το τεύχος culo-βαράω... και μάλιστα άσχημα. απαντησες σοβαρα η μου φανηκε??δεν ηθελα να θιξω τη δουλεια σου.. καταλαβαινω ποσα σκληρα εργαζεστε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.