Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια σου alexzzz! Πάλι πολύ δουλειά σήμερα;

να σου πω απλά ότι το ποτήρι του καφέ του έχω βάλει ανάμεσα στα χέρια μου και το καλαμάκι δεν το βγάζω από το στόμα...

Δημοσ.
να σου πω απλά ότι το ποτήρι του καφέ του έχω βάλει ανάμεσα στα χέρια μου και το καλαμάκι δεν το βγάζω από το στόμα...
Τον ατελείωτο έχει?
Δημοσ.

δεν πίνω συνέχεια ρα... απλά βαριέμαι να κάνω την κίνηση για να πιω. Τώρα ας πούμε που θα τσιμπήσω κάτι τον έβαλα δίπλα...

Δημοσ.

Αυτός δεν είναι καφές "μια αιωνιότητα και μια ημέρα" είναι ;Ρ

Δημοσ.
Καλή φάση φαίνεται...

Θα το τσεκάρω σπίτι και θα σου πω.. πριν καιρό θα το χρειαζόμουν... τώρα δεν βλέπω καμία χρησιμότητα

Δημοσ.
Χα χα χα χα!!! Αυτά είναι.

Φεύγω, πάω για μάθημα.

καλό μάθημα... εγώ λέω να πάω να γεμίσω το μπουκαλάκι μου με νερό... ΩΩΩΩΩΩΩρε κούραση

Δημοσ.

αυτα διαβαζω και μετα αναρωτιεμαι τι γινεται σε αυτο το κοσμο...τον εναν δεν τον πληρωνουν και καθεται και παιζει στον υπολογιστη,ο αλλος δεν εχει ορεξη,δεν δουλευει,παταει οποτε θελει στη δουλεια και πινει καφεδες..και τα αφεντικα σας δεν σας απολυουν??:confused: μα που ζουμε?που ζουμε!!!!

Δημοσ.
..και τα αφεντικα σας δεν σας απολυουν??:confused: μα που ζουμε?που ζουμε!!!!

είναι δικαιώματα που αποκτάς όταν είσαι καιρό στην δουλειά... εγώ μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ξε-culo-νόμουν... άσχετα αν κάναμε χαβαλέ εδώ μέσα. Μπορεί να αργώ να έρθω αλλά αργούσα και να φύγω. Τώρα που τελειώσαμε και το έστειλα το τεύχος culo-βαράω... και μάλιστα άσχημα.

Δημοσ.

Έχω γνωστό που δουλεύει σε λογιστήριο στο αεροδρόμιο και κάνει 1+ ώρα να πάει και πηγαίνει 8 το πρωί και συνήθως φεύγει 9+ το βράδυ για να παίρνει 900 ευρώ χωρίς να του πληρώνουν υπερωρίες ΕΝΝΟΕΊΤΕ.

Εγώ απορώ πως κάθετε ακόμα.

Δεν θα μπορούσα να δουλεύω ποτέ σε δουλεία που έπειζα συνέχεια.

Θα πάθαινα εγκεφαλικό.

Δημοσ.
είναι δικαιώματα που αποκτάς όταν είσαι καιρό στην δουλειά... εγώ μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ξε-culo-νόμουν... άσχετα αν κάναμε χαβαλέ εδώ μέσα. Μπορεί να αργώ να έρθω αλλά αργούσα και να φύγω. Τώρα που τελειώσαμε και το έστειλα το τεύχος culo-βαράω... και μάλιστα άσχημα.

απαντησες σοβαρα η μου φανηκε??δεν ηθελα να θιξω τη δουλεια σου..:o καταλαβαινω ποσα σκληρα εργαζεστε..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...