alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 απαντησες σοβαρα η μου φανηκε??δεν ηθελα να θιξω τη δουλεια σου.. καταλαβαινω ποσα σκληρα εργαζεστε.. μου λες διακριτικά ότι σου κάνει εντύπωση ότι απαντάω σοβαρα; κοιτά... είναι η φύση της δουλειάς του καθενός... εγώ όταν έχω τεύχος θα κάτσω και 1-3 ώρες παραπάνω. Θα πάρω και δουλειά στο σπίτι... για αυτό όμως όταν δεν έχω βάζω το καλαμάκι στο στόμα το πρωί και το βγάζω το μεσημέρι. και σε λίγο θα την κάνω κιόλας γιατί πολύ έκατσα
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ μία από τα ίδια. Δεν είναι όλες η μέρες πήχτρα.
status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 μα που ζουμε?που ζουμε!!!! Στο Ελλάντα..:Ρ
little loulou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 κοιτά... είναι η φύση της δουλειάς του καθενός... εγώ όταν έχω τεύχος θα κάτσω και 1-3 ώρες παραπάνω. Θα πάρω και δουλειά στο σπίτι... για αυτό όμως όταν δεν έχω βάζω το καλαμάκι στο στόμα το πρωί και το βγάζω το μεσημέρι. και σε λίγο θα την κάνω κιόλας γιατί πολύ έκατσα με εντυπωσιαζεις..καθως εγραφες ειχες παρει και το σοβαρο υφος?εχετε δικιο αλλα οποτε εγραφε ο αλεξ,ελεγε οτι δεν εχει δουλεια..δεν φταιω εγω που το παρεξηγησα..
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 με εντυπωσιαζεις..καθως εγραφες ειχες παρει και το σοβαρο υφος?εχετε δικιο αλλα οποτε εγραφε ο αλεξ,ελεγε οτι δεν εχει δουλεια..δεν φταιω εγω που το παρεξηγησα.. όχι κοκόνα μου... δεν φταις εσύ...
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Με τα λύπης μου σας ενημερώνω ότι ο Aledjo έφαγε BAN. Από της 17 του μηνός will be back.
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Με τα λύπης μου σας ενημερώνω ότι ο Aledjo έφαγε BAN.Από της 17 του μηνός will be back.
leftermann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ωιμέ! Ωιμέ! Αλί αλί και τρισαλί! Όχι, δεν θρηνώ για τον Αλέτζο. Μου τελείωσε το τσίπουρο... Κλαυθμός...
jason_rethymno Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Με τα λύπης μου σας ενημερώνω ότι ο Aledjo έφαγε BAN.Από της 17 του μηνός will be back. Καλά και γιατί έφαγε ban ; (ναι ξέρω ενοχλητική ερώτηση)
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλά και γιατί έφαγε ban ;(ναι ξέρω ενοχλητική ερώτηση) σου κάνει εντύπωση δηλαδή που ένα υπόδειγμα σαν τον αλέτζο έφαγε μπαν;
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 postare ένα μουσικό βίντεο λέει...
status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλά και γιατί έφαγε ban ;(ναι ξέρω ενοχλητική ερώτηση) Έλα μην κάνεις έτσι...σε αγαπάνε οι mods:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.