status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οποιος γουστάρει μάριο καρτ στο DS Στατους 330:897:771:836 Κλάϊν 489759055948 Ψηθείτε..!! :Ρ Τον έχει ανοίξει ο κλάϊν και μας περιμένει..
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν επειδή έχω κουραστεί να κερδίζω τον status στο mario kart.. αν θέλει ας μπει κάποιος χριστιανός ακόμα να τον κερδίσω και αυτόνα.. Είτε wii είτε ds (ds κατα προτίμηση για να συνεχιστέι ο διασυρμός του status..)
status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν επειδή έχω κουραστεί να κερδίζω τον status στο mario kart.. αν θέλει ας μπει κάποιος χριστιανός ακόμα να τον κερδίσω και αυτόνα.. Είτε wii είτε ds (ds κατα προτίμηση για να συνεχιστέι ο διασυρμός του status..) Εεεεε είσαι πολύ @ τελικά :Ρ Ναι ρε βρωμοκαπιταλόσκυλο εγώ μόνο ds έχω (Φτωχολογιάααα για σένα κάθε μου τραγούυυυυυυυυυυυυυδηηηηηη ;Ρ)
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 τι εγινε το τοπικ με την Κρητη; το εσβησαν;
status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 σας έλειψα ? O-X-I :PPPPP Καλώς ήρθες ρε
klainmaingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 -Mario kart ....CHECK -Τάβλι ..........CHECK Next....
Vatos_locos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 καλά status εσύ ξέρω τι έρωτα κρύβεις για μένα dark κάτσε τον παίρνω τηλ ( τον Vatos ) lol
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 καλά status εσύ ξέρω τι έρωτα κρύβεις για μένα dark κάτσε τον παίρνω τηλ ( τον Vatos ) lol Γιατί ρε..μιά χαρά παλικάρι είσαι...ένας από εμάς.:Ρ -----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 12 : 11 : 46----- -Mario kart ....CHECK-Τάβλι ..........CHECK Next.... ΦΟΥ ΦΟΥ Θα μας κλ@σεις τα..:Ρ
soturin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πως μπορείς να σκοτώσεις κάποιον χωρίς όπλα και χωρίς να χρησιμοποιήσεις χερια, πόδια, κεφάλι; Του λες "δεν παθαίνεις τίποτα αν πηδήξεις από τον εικοστό, δοκίμασε..." Ρε DSαραίοι, δηλαδή με λέτε ότι ένας έχων DS και wifi συνδέεται internetικώς με τύπους σαν εσάς; Αυτό το κάνετε από ανάγκη ή γιατί λέει πραγματικά; Γιατί σε κάθε κονσόλα σκέφτομαι το σενάριο του να έπαιρνα και από το game boy color δε με έχει ψήσει τίποτα
firewalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ήρθε το κινητό που παρήγγειλα για την μαμά σήμερα. Είχε και το παρακάτω δώρο μέσα. Αρκετά δυνατά ακούγεται!!! http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=30176 Γεια σου soturin!
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Του λες "δεν παθαίνεις τίποτα αν πηδήξεις από τον εικοστό, δοκίμασε..." Ρε DSαραίοι, δηλαδή με λέτε ότι ένας έχων DS και wifi συνδέεται internetικώς με τύπους σαν εσάς; Αυτό το κάνετε από ανάγκη ή γιατί λέει πραγματικά; Γιατί σε κάθε κονσόλα σκέφτομαι το σενάριο του να έπαιρνα και από το game boy color δε με έχει ψήσει τίποτα ναι μερικά παιχνίδια τουλάχιστον ..:Ρ περί τους 10 τίτλους..:Ρ Για πρώτη εμπειρία εντάξει είναι...αρκεί να βρεις ενδιαφέροντες τίτλους πάντα! Εγώ π.χ. τώρα χάνω από τον κλάϊν :Ρ και έχει και λίνουξ...της κακιάς ώρας βέβαια αλλά έχει.:Ρ
soturin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 κάτι έψαξα και είδα χμμμμ, save as possible reconsideration Γεια σου firewalker!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.