Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Status στο facebook : Tην είχα άχτι, την είχα άχτι,τώρα την έχω μόνο σε στάχτη μέσα στο τσίγκινο κουτί, που φύλαγε τα μπικουτί

:lol:

Κάποιος φαίνεται ακούει πολλά σκυλάδικα.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποοοοοο... έφαγα μόλις 2 ντόντας με σοκολάτα... γαμώτο και είναι μακριά ο φούρνος να πάω να πάρω άλλα 2

Δημοσ.
ποοοοοο... έφαγα μόλις 2 ντόντας με σοκολάτα... γαμώτο και είναι μακριά ο φούρνος να πάω να πάρω άλλα 2

Ρε τι είναι αυτά?

Δεν είπαμε δίαιτα και άθληση ? :devil::devil:

Δημοσ.
Ρε τι είναι αυτά?

Δεν είπαμε δίαιτα και άθληση ? :devil::devil:

είπαμε τέτοιο πράγμα :rolleyes:

4 θα πάρω... θα γυμνάσω εντατικά τον κάτω σιαγόνα μου...

Δημοσ.

Έτσι η διοίκηση πρέπει να είναι παχιά για να φαίνεται ότι η ομάδα έχει να χώσει φράγκα..:ρ

(έχεις δει κανένα μάγειρα αδύνατο να κάνει καριέρα; ;Ρ)

Δημοσ.

Και να τρέχουμε και λεφτά να βάζουμε; Ε, όχι ρε αδερφέ...

-----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 10 : 10 : 27-----

Παίζει η εθνική σήμερα τι λέτε για προγνωστικά ?

τα προγνωστικά... ή πιτσα ή σπόρια... με κοκα κολα πάντως σίγουρα... μάλλον για σπόρια με βλέπω

Δημοσ.

από τον φελλαχίδη να υποθέσω; Τα θυμάμαι (όχι μόνο τα ντόνατ) και μου τρέχουν τα σάλια... Α σιχτίρ, κάνω και δίαιτα...

Δημοσ.
από τον φελλαχίδη να υποθέσω; Τα θυμάμαι (όχι μόνο τα ντόνατ) και μου τρέχουν τα σάλια... Α σιχτίρ, κάνω και δίαιτα...

όχι... τα ντονατς του Φελλαχίδη δεν μου άρεσαν (δούλευα πολλά φεγγάρια στον Φελλαχίδη... ξαδερφια μου είναι)... πισία κτλ όμως έχει φοβερά

Δημοσ.

καλημερα...:-(με συγχησανε σημερα!πρωι-πρωι..χαζη ανθρωπινη περιεργεια..:-( πλεον θα κανουμε οτι θελουμε χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν! θελουμε να δουμε το ματς??θα το δουμε!!! ετσι papahlamida?

παω κι εγω για ντονατ..:-(

Δημοσ.
όχι... τα ντονατς του Φελλαχίδη δεν μου άρεσαν (δούλευα πολλά φεγγάρια στον Φελλαχίδη... ξαδερφια μου είναι)... πισία κτλ όμως έχει φοβερά

ναι, από αυτά. Τα τσάκιζα, κι εγώ και ο μικρός. Κάθε πρωί. Και γαλακτομπούρεκα.

Το καλοκαίρι πάλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...