papahlamidas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Status στο facebook : Tην είχα άχτι, την είχα άχτι,τώρα την έχω μόνο σε στάχτη μέσα στο τσίγκινο κουτί, που φύλαγε τα μπικουτί Κάποιος φαίνεται ακούει πολλά σκυλάδικα.
papahlamidas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ε μεσοβδόμαδα πως να πάνε... Τουλάχιστον έχει βολτίτσα σήμερα να ξεσκάσουμε
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ποοοοοο... έφαγα μόλις 2 ντόντας με σοκολάτα... γαμώτο και είναι μακριά ο φούρνος να πάω να πάρω άλλα 2
papahlamidas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ποοοοοο... έφαγα μόλις 2 ντόντας με σοκολάτα... γαμώτο και είναι μακριά ο φούρνος να πάω να πάρω άλλα 2 Ρε τι είναι αυτά? Δεν είπαμε δίαιτα και άθληση ? :devil:
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ρε τι είναι αυτά?Δεν είπαμε δίαιτα και άθληση ? :devil: είπαμε τέτοιο πράγμα 4 θα πάρω... θα γυμνάσω εντατικά τον κάτω σιαγόνα μου...
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ποοοοοο... έφαγα μόλις 2 ντόντας με σοκολάτα... γαμώτο και είναι μακριά ο φούρνος να πάω να πάρω άλλα 2 Έτσι η διοίκηση πρέπει να είναι παχιά για να φαίνεται ότι η ομάδα έχει να χώσει φράγκα..:ρ (έχεις δει κανένα μάγειρα αδύνατο να κάνει καριέρα; ;Ρ)
papahlamidas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παίζει η εθνική σήμερα τι λέτε για προγνωστικά ?
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Και να τρέχουμε και λεφτά να βάζουμε; Ε, όχι ρε αδερφέ... -----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 10 : 10 : 27----- Παίζει η εθνική σήμερα τι λέτε για προγνωστικά ? τα προγνωστικά... ή πιτσα ή σπόρια... με κοκα κολα πάντως σίγουρα... μάλλον για σπόρια με βλέπω
papahlamidas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δεν θα το δω λογικά, ξενέρωτες γυναίκες....
leftermann Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ποοοοοο... έφαγα μόλις 2 ντόντας με σοκολάτα... γαμώτο και είναι μακριά ο φούρνος να πάω να πάρω άλλα 2 από τον φελλαχίδη να υποθέσω; Τα θυμάμαι (όχι μόνο τα ντόνατ) και μου τρέχουν τα σάλια... Α σιχτίρ, κάνω και δίαιτα...
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 από τον φελλαχίδη να υποθέσω; Τα θυμάμαι (όχι μόνο τα ντόνατ) και μου τρέχουν τα σάλια... Α σιχτίρ, κάνω και δίαιτα... όχι... τα ντονατς του Φελλαχίδη δεν μου άρεσαν (δούλευα πολλά φεγγάρια στον Φελλαχίδη... ξαδερφια μου είναι)... πισία κτλ όμως έχει φοβερά
little loulou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα...με συγχησανε σημερα!πρωι-πρωι..χαζη ανθρωπινη περιεργεια.. πλεον θα κανουμε οτι θελουμε χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν! θελουμε να δουμε το ματς??θα το δουμε!!! ετσι papahlamida? παω κι εγω για ντονατ..
leftermann Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 όχι... τα ντονατς του Φελλαχίδη δεν μου άρεσαν (δούλευα πολλά φεγγάρια στον Φελλαχίδη... ξαδερφια μου είναι)... πισία κτλ όμως έχει φοβερά ναι, από αυτά. Τα τσάκιζα, κι εγώ και ο μικρός. Κάθε πρωί. Και γαλακτομπούρεκα. Το καλοκαίρι πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.