status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Προτείνω το pm του Klain να το συζητήσουμε και να το αποφασίσουμε το βράδυ στο msn ... τι λέτε ; να το κλείσουμε από τώρα μετά της 11 θα είμαι μέσα!
klainmaingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 φρέσκο ερωτευμένος νεαρός γιααααα... μην κάνετε χαζάη αγκαλιά και το σπίτι του αλέκου 1002 καλούς χωράνε i hate καρναβαλ' ΥΓ: 42 υπενθυμίσεις έβαλα για να πάω στην τράπεζα αύριο... Ε όχι και φρέσκο.. years now.. Και το σπίτι του κλάιν στη χειρότερη (αν και είναι μπο$$%@λο γιατί δεν έχει πάει κανείς εδώ και μήνες!) Υ.γ: Με την άνεση σου.. Σήμερα μου ήρθε το dispatch mail... And now.. we wait.. A LOT!... ο ακίλις το κανονίζει. Α να δούμε.Γιατί όχι 14; Θα πέσει παντόφλα; Εγώ ψήνομαι για 14, τώρα που το είπες Ε ντάξ.. Δε λέει Προτείνω το pm του Klain να το συζητήσουμε και να το αποφασίσουμε το βράδυ στο msn ... τι λέτε ; να το κλείσουμε από τώρα μετά της 11 θα είμαι μέσα! Αν είμαι μέσα add me Status γλύτωσες το πανηγύρι σήμερα... ατιμέέέέέέέ
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 πεζέ:ρ..... -----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 12 : 16 : 00----- Και αυτά είναι τα βήματα της απεξάρτησης απ τους υπολογιστές..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Και αυτά είναι τα βήματα της απεξάρτησης απ τους υπολογιστές..:Ρ βρες τα βήματα της σέρρας... αλλά και το κούνημα των χεριών
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 να σου πω την αλήθεια έψαξα αλλά δεν βρήκα..!
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά.Έχω ένα μειλ και μου τα βγάζει κινέζικα. Δοκιμάζω utf, 8859-7, windows-1253 και τίποτα πάλι κινέζικα.. ρώτα τον Vatos - - - > Ε, μέχρις να βρω ατάκα...θα σας κλέβω.:Ρ ...σου έχω εγώ μία... : "μην παραιτείσαι - περίμενε να σε απολύσουν" Πώς σ' φαίνεται ;
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αν γελάσει κανείς πολύ ενώ πίνει μπύρα, εκτοξεύσει τη μπύρα σαν τον διλοφόσαυρο του τζουράσικ πάρκ πάνω στο ρούτερ και το ρούτερ όταν του δίνεις ρεύμα, φωτίζει το λαμπάκι της συγχρονισμένης dsl αντί του ρεύματος και φυσικά δεν έχεις πρόσβαση στο πάνελ, πας για άλλο ρούτερ; ΥΓ: αυτό το κρύπτο φ200 μέχρι 800kb/s πιάνει, δε του το 'χα.
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αν γελάσει κανείς πολύ ενώ πίνει μπύρα, εκτοξεύσει τη μπύρα σαν τον διλοφόσαυρο του τζουράσικ πάρκ πάνω στο ρούτερ και το ρούτερ όταν του δίνεις ρεύμα, φωτίζει το λαμπάκι της συγχρονισμένης dsl αντί του ρεύματος και φυσικά δεν έχεις πρόσβαση στο πάνελ, πας για άλλο ρούτερ; ΥΓ: αυτό το κρύπτο φ200 μέχρι 800kb/s πιάνει, δε του το 'χα. (ξέρεις απ' αυτά) το κομμάτι για τον διλοφόσαυρο ήταν πολύ "ΝΤΟΙΝΓΚΚΚΚ! - ΤΙ connection ήταν αυτό, και ΠΟΥ το θυμήθηκε;!"
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ θυμάμαι ακόμα ονόματα δεινοσαύρων. Τέσπα, θα πάω να τσιμπήσω κανένα ασύρματο να παίζουμε worms με τη γειτόνισσα.
firewalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αν γελάσει κανείς πολύ ενώ πίνει μπύρα, εκτοξεύσει τη μπύρα σαν τον διλοφόσαυρο του τζουράσικ πάρκ πάνω στο ρούτερ και το ρούτερ όταν του δίνεις ρεύμα, φωτίζει το λαμπάκι της συγχρονισμένης dsl αντί του ρεύματος και φυσικά δεν έχεις πρόσβαση στο πάνελ, πας για άλλο ρούτερ; ΥΓ: αυτό το κρύπτο φ200 μέχρι 800kb/s πιάνει, δε του το 'χα. Το ανοίγεις και του κάνεις ένα χλιαρό μπάνιο με ισοπροπυλική αλκοόλη... Μετά το στεγνώνεις καλά και το δοκιμάζεις.
little loulou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 μάθε πρώτα ποντιακά όμως... υπάρχει και η άλλη λύση βέβαια αλλά την κρατάω για τελευταία για ομολογησε..! φρέσκο ερωτευμένος νεαρός γιααααα... μην κάνετε χαζά αυτο το εχω ψιλοκαταλαβει κι εγω..μπραβο το παιδι μας! η αγκαλιά και το σπίτι του αλέκου 1002 καλούς χωράνε μας σκλαβωνεις..ΤΙ καλοσυνη..
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το ανοίγεις και του κάνεις ένα χλιαρό μπάνιο με ισοπροπυλική αλκοόλη... Μετά το στεγνώνεις καλά και το δοκιμάζεις. Γαμώτο, είχα αλλά την έβαλα χθες στα κεφτεδάκια! =/
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ουδείς εφ' ω ετάχθη : ο Τούφας στην κουζίνα, εσύ στο χειρουργείο μπορείς πάντως να δοκιμάσεις να τρίψεις εσωτερικά το ρούτερ με ένα κεφτεδάκι
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως οι κιμάδες μου είναι καλύτεροι από τις συρραφές μου, αν βρεθείς ποτέ στο δίλημμα, να ξέρεις.
soturin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 προέλευση κιμά; (πάντως πώς φαίνεται ότι επέστρεψε από τα ταξίδια...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.