papahlamidas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή η half body/half naked που κυκλοφορεί στο άλλο thread?Αν δεν δώ face δε σχολιάζω... Μπορεί πιο πάνω να είναι η δίδυμη αδερφή της γεωργίας βασιλειάδου.. Θεός
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 πήρε κανένας άλλος εκτός από μένα χαμπάρι την απειλή του Λούσι σε εκείνο το τόπικ; Επειδή βλέπω πολλά ποστ μαζεμένα πρέπει αν πέρασε γρήγορα
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή η half body/half naked που κυκλοφορεί στο άλλο thread?Αν δεν δώ face δε σχολιάζω... Μπορεί πιο πάνω να είναι η δίδυμη αδερφή της γεωργίας βασιλειάδου.. Θεσ/νίκη είναι ρε συ, στείλ' της ένα πιέμ, πιείτε έναν καϊφέμ, κι έλα πες μας αν ανταποκρίνεται στην πρώτη πικ που πόσταρε/εκχέρσωσε ή στην Γεωργία... πήρε κανένας άλλος εκτός από μένα χαμπάρι την απειλή του Λούσι σε εκείνο το τόπικ; Επειδή βλέπω πολλά ποστ μαζεμένα πρέπει αν πέρασε γρήγορα ο καϋμένος ο Lucifer, δεν προλαβαίνει πια να μας απειλήσει καν....Χάνονται τα ποστ κάτω από χιονοστοιβάδες σπαμ... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2562880&postcount=2362 ...όχι, διότι είναι μονοσύλλαβη
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή η half body/half naked που κυκλοφορεί στο άλλο thread?Αν δεν δώ face δε σχολιάζω... Μπορεί πιο πάνω να είναι η δίδυμη αδερφή της γεωργίας βασιλειάδου.. αν θες σου στελνω pm
klainmaingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ήρθε η φωτό (δωρο (αντι)θεού)... Well με ένα γρήγορο shopping θα δείξει.. Washy δεν παίζω τόσο πολύ με την τύχη μου m8 Ας κάνει ο chris τον κομάντο..
klainmaingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εσύ διαβάζεις και η τύχη σου δουλεύει..
Chrisxxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Kατι έχει γίνει και δεν εχω καταλαβει τπτ
Αmbient Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Σορυ που διακόπτω την οφτοπική κουβέντα...αλλά χρειάζομαι μια γνωμάτευση....λπν για άλλη μια φορά μου έστειλε ο θείος μου ένα παιχνίδι με τις γνωστές όπως πάντα οδηγίες: 1. Extract RARs 2. Mount or Burn iso 3. Install Aλλά το θέμα είναι οτί τα αρχεία που μου έστειλε για extract δεν αναγνωρίζονται από κάποιο πρόγραμμα και για την ακρίβεια δεν έχουν κάποιο όνομα-κατάληξη(απλώς ''.001 .002 κοκ'')! Ξέρετε μήπως τι πρέπει να τα κάνω ή κάποιο πρόγραμμα που να τα αναγνωρίζει...
teo64x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ανάμεσα στα .001, .002, .003, αναπόφευκτα θα υπάρχει κι ένα .rar για να κάνεις τη δουλειά σου.
Αmbient Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν δεν σε καταλαβαίνω εγώ ή δεν με καταλαβαίνεις εσύ... θα σου δώσω ένα παράδειγμα και θα με πείς rzr-cod4.001 και τα εικονίδια είναι μια λευκή σελίδα...
Chrisxxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 hjsplit (εκτος αν ειναι μόνο για αρχεια ταινιων)....
teo64x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δώσε μας πλήρη λίστα αρχείων με χρήση dir.
Αmbient Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Βαικά σας ευχαριστώ και τους 2 προς το παρόν,πρέπει να είναι αυτό που λέει ο κρισξξξ αλλα τώρα δεν προλαβαίνω να πειραματιστώ πρέπει να φύγω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.