stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ρε σεις τι γίνεται στο Photo thread?Site συνοικεσίων κανονικά και με τον νόμο. Το μόνο που λείπει είναι οι αγγελίες του στυλ αβάδιστα αβασάνιστα στον χώρο σου... ναι δεν βλέπεις? τα φτιάξαμε όλοι μεταξύ μας. Στο πάρτυ με τα ούζα που κανονισαμε να μην ξεχάσουμε να φωναξουμε και σένα.. πες μας όμως με ποιον θες να την βρεις, με τον μπομπο μάστορα? την κάντι κάντι, τον παπατρέχα, τη μικρή πριγκιπισα, η το τρελο καγκουρο.. χαβαλε you know????
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ναι δεν βλέπεις? τα φτιάξαμε όλοι μεταξύ μας. Στο πάρτυ με τα ούζα που κανονισαμε να μην ξεχάσουμε να φωναξουμε και σένα.. E και γω;;; Στειλτε μου pm για ωρα και μέρος
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ΤραλαλαλαλαΞημερώνειιιιιι Οι μελισσούλες πετάνε... Τα ελεφαντάκια... Λλαλαλαλαλαλαλ θέλει η πο@#%!@^$να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει... ΚΛΑΪΝ!!! Πλησιάζει του Αγ. Βαλεντίνου και η αγαμία προκαλεί ψυχοσωματικά προβλήματα. Καλημέρα. "μόνος μουυυυυυ..... μόοοοοονος μουυυυυυυυυ....." --- άντε καλησπερίζω τα αδέρφια! σήμερα είχαμε τούρνε στις τράπεζες...
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ...τέτοια φάση αλέκο ; (btw τουρνέ είναι...το τούρνε είναι βρισιά...) άντε loulou...για να μη λες ότι του χαρίζομαι...
Achilles Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Alexzzz υπομονή, θα βρεις και συ την Βαλεντίνα σου. Ελπίζω μόνο να το κάνεις, πριν αρχίσεις να φοράς την άσπρη ζακέτα που κουμπώνει από πίσω.
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 (btw τουρνέ είναι...το τούρνε είναι βρισιά...) αυτό εννοούσα... τουρνέ! άντε loulou...για να μη λες ότι του χαρίζομαι... γιατί;;; λέει τέτοια η μικρή μας η λουλού; Alexzzz υπομονή, θα βρεις και συ την Βαλεντίνα σου. αν την λένε Βαλεντίνα να πάει από εκεί που μας ήρθε...
Achilles Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 αν την λένε Βαλεντίνα να πάει από εκεί που μας ήρθε... Ακόμα και αυτή;
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέρα!!!! :Ρ απολύθηκες και το culo-βαράς;
Lucifer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Με κόψανε με 4.5 σε μάθημα του ΠΕΟΥΣ στο οποίο είχα γράψει για 9. Λέω 9 για να κρατάω πισινή, μήπως ξεχνάω κάτι που με κρατάει απ' το 10. 4.5 Δεν έχω κοπεί ποτέ σε μάθημα, όσα χρωστάω είναι επειδή δεν τα έχω δώσει και κόβομαι στο πιο τιποτένιο, διαδικαστικό μάθημα θεωρίας, πραγμάτων που έχω φάει 4 χρόνια από τη ζωή μου να κάνω υποδειγματικά. Θα χυθεί αίμα αύριο το πρωί, επόμενο ποστ από το αυτόφωρο.
Achilles Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα status. Luci τι μάρκα τσιγάρα καπνίζεις; Υπάρχουν και χειρότερα. 4,95 :mad: @ Alexzzz:
status Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 απολύθηκες και το culo-βαράς; όχι μόλις γύρισα από πελάτη (ναι ναι έχουμε κ απ αυτούς..:Ρ) Όχι δεν απολύθηκα :Ρ
frenzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ωχ κι έχει ήδη διώξει Αλέτζο, να δούμε ποιός θα φάει τα απωθημένα του ΠΕΟΥΣ του...
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παίδες, νομίζω ότι όλοι καταλάβατε τί σημαίνει το παραπάνω : behave @ Μπλα Μπλα, γιατί θα σας πάρει ο εξαπωδώ τον πατέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.