Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σου φαίνεται το πρώτο είναι σε χέρι αρσενικού και εμένα δεν θα είναι μόνο παρτέρι που λέει ο διάολας

έχει μεγάλες πιθανότητες να υπάρχει και ένα koi μαζί του

γενικά το έχω στο μυαλό μου σε πιο japan κατάσταση

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπα έχω ψηθεί πολύ καιρό να το κάνω και γενικά έχω μια μικρή τρέλα τατού τρύπες κλπ κλπ

είναι και οτι δεν θα δώσω και φράγκο και ο πειρασμός γίνετε μεγαλύτερος :-)

και σιγά, δεν θα φαίνεται οπότε no worries

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρετε τι σκέφτομαι?

βλέπω εδώ τα διάφορα τοπικ που έχετε ξεκινήσει.... φωτογραφίες απο το κινητό σας, πολιτική, τα κατοικιδιά σας.... και ένα σωρό άλλο...

girls don't give a shit about that...

we are really fucked!

Δημοσ.
ρε παιδιά ξέρετε τι σκέφτομαι?

βλέπω εδώ τα διάφορα τοπικ που έχετε ξεκινήσει.... φωτογραφίες απο το κινητό σας, πολιτική, τα κατοικιδιά σας.... και ένα σωρό άλλο...

πάει μας κάρφωσε..

Δημοσ.

ότι έχω την αισθηση ότι είμαστε βαρετά όντα...

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 09 : 34 : 46-----

πάει μας κάρφωσε..

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Θα ήθελα να καλωσορίσω το κρυολόγημα στον οργανισμό μου και του εύχομαι καλή διαμονή. Αν θέλει να φέρει και τον πυρετό ας το κάνει (σιγά μην με ρωτήσει) αλλά για λίγο...

Συνάμα στο χωριό έχουν ξεculoθεί να μπαίνουν στα σπίτια και να κλέβουν... αν κάνετε μέρες να ακούσετε νέα μου να ξέρετε ότι μου έχουν σηκώσει τα απάντα και έχω άδεια από την δουλειά!

Ο κλέφτης που θα μου πάρει το macbook θα μου αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα... το λέω από τώρα.

Δημοσ.
ότι έχω την αισθηση ότι είμαστε βαρετά όντα...

...στο ΕΙΠΑΜΕ εμείς στο άλλο το thread να κάνετε τίποτα ψιψιψόνια και κοκοψόψαρα με την Nomikaria,,,,αλλά δεν....

...τα ΧΑΣΑΜΕ τα κορμιά πατριώτεςςςςςςςςςς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...