firewalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Πάρα πολύ καλή ταινία το Slumdog millionaire.
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Πάρα πολύ καλή ταινία το Slumdog millionaire. όπως όλοι έχουμε καταλάβει ο fire κάνει σιναματοθεραπεία
firewalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 όπως όλοι έχουμε καταλάβει ο fire κάνει σιναματοθεραπεία Εφτά ταινίες σε τρεις μέρες. -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 10 : 01 : 56----- Το έχεις δει?
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 εγώ κατεβάζω ότι βγαίνει και τα βλέπω όταν τα δείχνει η τηλεόραση....
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Θα ήθελα να καλωσορίσω το κρυολόγημα στον οργανισμό μου και του εύχομαι καλή διαμονή. Αν θέλει να φέρει και τον πυρετό ας το κάνει (σιγά μην με ρωτήσει) αλλά για λίγο..Συνάμα στο χωριό έχουν ξεculoθεί να μπαίνουν στα σπίτια και να κλέβουν... αν κάνετε μέρες να ακούσετε νέα μου να ξέρετε ότι μου έχουν σηκώσει τα απάντα και έχω άδεια από την δουλειά! Ο κλέφτης που θα μου πάρει το macbook θα μου αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα... το λέω από τώρα. !!! Πρέπει να εφαρμόσετε το δικό μας σύστημα... Τραμπουκισμός.. Με το πρώτο κρούσμα ενόχλησης απο "ξένα στοιχεία" εμαζευτήκαμεν all together και κυριολεκτικά με τις κλωτσιές διώξαμε οποιοδήποτε "ξένο στοιχείο"¨απο το χωριό.. Βέβαια εμείς είμαστε και λίγοι και κώλος και βρακί μεταξύ μας.. Αλλα ντάξ.. Απο τότε παίζουμε το ίδιο σύστημα πάντα.. Γι αυτό γουστάρω τα χωριά.. γιατί δεν είναι ο κάθε πο$@@ης για τον εαυτό του (όχι σε τέτοια θέματα τουλάχιστον)..
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 !!! Πρέπει να εφαρμόσετε το δικό μας σύστημα... Τραμπουκισμός..Με το πρώτο κρούσμα ενόχλησης απο "ξένα στοιχεία" εμαζευτήκαμεν all together και κυριολεκτικά με τις κλωτσιές διώξαμε οποιοδήποτε "ξένο στοιχείο"¨απο το χωριό.. Βέβαια εμείς είμαστε και λίγοι και κώλος και βρακί μεταξύ μας.. Αλλα ντάξ.. Απο τότε παίζουμε το ίδιο σύστημα πάντα.. Γι αυτό γουστάρω τα χωριά.. γιατί δεν είναι ο κάθε πο$@@ης για τον εαυτό του (όχι σε τέτοια θέματα τουλάχιστον).. Είναι πλέον αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο... έχουν χριστεί και πουληθεί πολλά σπίτια από άτομα που δεν είναι του χωριού. Επίσης αυτοί είναι και άνω ποταμών... μέχρι και το δημαρχείο έκλεψαν χτες βράδυ...
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Κακώς το αρχίσατε αυτό.. Τεσπά.. shit happens.. Πόσο δύσκολο είναι όμως να τη στήσουν πουθενά μερικοι χωριανοί τα βράδια; Εκτός αμα έχετε γίνει κωμόπολη και δεν ξέρετε ποιος μένει δίπλα σας και γώ έχω χάσει επεισόδια.. Σε μας το καλό είναι οτι αν δείς κάποιον σε άκυρο μέρος/άκυρη ώρα είσαι σίγουρα οτι πάει για βρωμοδουλειά.. και λαμβάνοντας υπόψη οτι όλοι ξέρουν όλους.. ε.. προς το παρόν είναι (φτου φτου) δύσκολο..
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδιά ξέρετε τι σκέφτομαι? βλέπω εδώ τα διάφορα τοπικ που έχετε ξεκινήσει.... φωτογραφίες απο το κινητό σας, πολιτική, τα κατοικιδιά σας.... και ένα σωρό άλλο... girls don't give a shit about that... we are really fucked! λοιπόν γιαααααααααααααααααα ν'ανεβάσουμε την θηλυκή επισκεψιμότητα του σάιτ το φύλο συκιάς, δεν εμπερικλείει υποννοούμενο όποια θέλει την εκδοχή χωρίς πρασινάδες, αφήνει κινητό με pm σκάσε αλέκο, εσύ είπες ότι "το γυμνό είναι τέχνη"...
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 βάλε ρε τρόμπα το φύλλο του φοινικόδεντρου να κρύψει τα προσόντα μου... έβαλες εκεί το μαρούλι
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 χΑΧΑχΑΧαχΑΧαχΑΧΑχαΧΑχαΧΑχα Με πέθανε ο άτιμος! χαΧΑχαΧΑχΑΧαχαΧΑχΑΧΑχαΧαχΑ
Achilles Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 βάλε ρε τρόμπα το φύλλο του φοινικόδεντρου να κρύψει τα προσόντα μου... έβαλες εκεί το μαρούλι όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Wash ftw!!!
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 βάλε ρε τρόμπα το φύλλο του φοινικόδεντρου να κρύψει τα προσόντα μου... έβαλες εκεί το μαρούλι fixed, να υποθέσω ;
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 βάλε καλύτερα την κολόνα που είναι αριστερά μπροστά μου... if you know what i mean
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 βάλε καλύτερα την κολόνα που είναι αριστερά μπροστά μου... if you know what i mean α μην το κουράζεις... ...και μη δίνεις τροφή στον άλλον τον postη - ΞΕΡΕΙΣ ποιόν εννοώ... - με τέτοιες δηλώσεις... : Ετοιμάσου για edit...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.