klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Πάνω απο όλα η (άσχημη) βερονίκη.. που δικαιολογεί τον στύλο.. Το βατράχι/σαύρα έχει σχετική σημασία.. Ο τύπος απο πίσω πήγε ή απο "αέρια" του πόντιου η απο ατύχημα στο γκόλφ.. και ο χάρος ξεκινά.. Ο μπαρμπαστρούμφ μπήκε εκεί για να κρύβει την κολώνα.. Πραγματικά χρειάζομαι ύπνο.. Γιατί όμως δεν μου έρχεται.. Γιατί;;;
little loulou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 θα σε αναλάβω μόλις σταματήσω να πέφτω κάθε φορά που σηκώνομαι... high score στον πυρετό πρέπει να κάνω. can`t touch me! περαστικα σου ομως..
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 αλέκο, πάρε δημοσίως το pm που το \n/bulletin αρνείται να σου στείλει... : ...περαστικά και πλακώσου στις βιταμίνες C αν και το να πλακωθείς στις βιτα-μούνες δεν θα 'τανε άσχημη ιδέα... Τρώγε κανένα 5κιλο πορτοκάλια/λεμόνια τη μέρα... Και πρόσεχε,,,γιατί εμένα κοντά 1 μήνα με ζαλοτινάζει αυτή η φετεινή ανωμαλιάρα (δεν ξέρω αν μπορώ να την πω "γρίππη"...) - έχω περάσει από ένα κάρρο στάδια...
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ΚλαΪν ανησυχώ για την φαντασία που έχει όντας ξενύχτης και ερωτευμένος... Γούος... σε ευχαριστώ ταμάλα... Μ.Λ. μόλις ξεκίνησες πόλεμο... -----Προστέθηκε 13/2/2009 στις 12 : 20 : 15----- Πάππου... αλόχα του γιου του
little loulou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ΚλαΪν ανησυχώ για την φαντασία που έχει όντας ξενύχτης και ερωτευμένος... Γούος... σε ευχαριστώ ταμάλα... Μ.Λ. μόλις ξεκίνησες πόλεμο... εχω με το μερος μου ολες τις συμφορουμιτισσες!!!:pyeah!
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 εχω με το μερος μου ολους τis συμφορουμιτισσες!!!:pyeah! είμαι που είμαι χάλια... τα μπερδεύεις κιόλας... απλά περίμενε αύριο αν θα πάω στην δουλειά...
Sellers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Παίδες απαντήσε λίγο γρήγορα γιατί έχω πρόβλημα. Τι είναι το Xp Police και ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΒΓAΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ PC???
little loulou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 είμαι που είμαι χάλια... τα μπερδεύεις κιόλας... απλά περίμενε αύριο αν θα πάω στην δουλειά... προκειται για πλεκτανη!!εγω σωστα το εχω γραψει..
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρε 'σεις. Μου 'σκασε φλασιά. Όσοι είστε με φορθνετ, κυρίως οι του ιδιόκτητου, έχετε και εσείς στο password τα πρώτα 6 ψηφία του ΑΦΜ σας;
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 σκοπευεις να μαθεις το AFM τους;; * στο μη ιδιοκτητο δεν ηταν το τηλεφωνο συμπληρωμενο με @@@.. ** Δεν εχουν πολυ φαντασια στην Forthnet.
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα είναι της μορφής 666@@666, όπου τα 6 εξάρια είναι τα πρώτα έξι νούμερα του αφμ. ...και αν είχα χρησιμοποιήσει άλλο νούμερο, το παράδειγμα θα χρειαζόταν να διαβαστεί μόνο μια φορά.
Achilles Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Όταν ήμουν στην forthnet που είχαν δώσει ως password τον αριθμό του τηλεφώνου μου, χωρίς το πρόθεμα 2310 και με 2 ! στο τέλος. Τρως κάτι φλασιές ρε συ στις 2 παρά τα ξημερώματα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.