Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε 'σεις. Μου 'σκασε φλασιά.

Όσοι είστε με φορθνετ, κυρίως οι του ιδιόκτητου, έχετε και εσείς στο password τα πρώτα 6 ψηφία του ΑΦΜ σας;

nope καμία σχέση με το ΑΦΜ του πατέρα μου...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην τυρόπιτα εκτός από φέτα τι τυριά βάζουν? Γιατί έκανε πρώτη φορά τυρόπιτα η mrs και έφαγα ένα κομμάτι και με πέθανε το στομάχι από το αλάτι. Σα να χωνεύω κροκόδειλο

Δημοσ.
Στην τυρόπιτα εκτός από φέτα τι τυριά βάζουν? Γιατί έκανε πρώτη φορά τυρόπιτα η mrs και έφαγα ένα κομμάτι και με πέθανε το στομάχι από το αλάτι. Σα να χωνεύω κροκόδειλο

Μυζήθρα..ξινή ή γλυκιά

Ρε 'σεις. Μου 'σκασε φλασιά.

Όσοι είστε με φορθνετ, κυρίως οι του ιδιόκτητου, έχετε και εσείς στο password τα πρώτα 6 ψηφία του ΑΦΜ σας;

όχι καμία σχέση, ίσα ίσα που μου αλλάξανε και το password που είχα στη σύνδεση μου κατά την μετάβαση.

Δημοσ.

To ξαλμηριζουν το τυρι συνηθως :-) Επισης βαζουν και αλλα υλικα αυγα, γιαουρτι κλπ... :-)

Καλου κακου αποθηκευσε αυτο 77.93.777 στο κινητο σου , ποτε δεν ξερεις.

Δημοσ.
To ξαλμηριζουν το τυρι συνηθως :-) Επισης βαζουν και αλλα υλικα αυγα, γιαουρτι κλπ... :-)

Καλου κακου αποθηκευσε αυτο 77.93.777 στο κινητο σου , ποτε δεν ξερεις.

Γαλλίδα + τυρόπιτα=No Go

Στομάχι καπούτ

Τη γέμισε την τυρόπιτα με φέτα και κάτι σα μπεσαμέλ - δεν είδα.

Αυτές έφαγαν όμως και ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετες. Μάλλον λόγω του επικείμενου θανάτου μου. Δεν ξέρουν όμως πως δεν έχω ΜΙΑ να τους αφήσω :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ερώτηση

Στο De Profundis Clamavi, τραγουδάνε και οι δύο; Όποιος κατάλαβες, κατάλαβες.

Ναι, ξεκινάει ο ομορφότερος.

Δημοσ.
Εμένα είναι της μορφής 666@@666, όπου τα 6 εξάρια είναι τα πρώτα έξι νούμερα του αφμ.

...και αν είχα χρησιμοποιήσει άλλο νούμερο, το παράδειγμα θα χρειαζόταν να διαβαστεί μόνο μια φορά.

Ετσι ακριβως ηταν κι εμενα την πρωτη φορα που ημουν στο ιδιοκτητο της 4rthnet.

Tην δευτερη φορα (αφου μετακομισα και εκανα νεα αιτηση), μου εβαλαν τα τελευταια νουμερα του κινητου μου και μετα τα χαρακτηριστικα π@π@κια...

Ο πρωτος υπαλληλος μπορω να πω πως ειχε περισσοτερη φαντασια.

Δημοσ.

Καλημέρες αδέρφια... μετά τα σκοπέτα που βάρεσα στο ίδιο μου το σπίτι μην τυχόν και κάνας κερατάς κλέφτης λιγουρευτή το xbox μου άργησα 1 ώρα + να έρθω στην δουλειά. Παράπλευρες απώλειες του είπα του αφεντικού... χεσμένη την έχει την φωλιά του, δεν απάντησε... εκτός του ότι δεν είχε ιδέα για τι πράγμα μιλούσα.

Οπότες σήμερα έχουμε 7 ώρες να σκοτώσουμε στο ιντερνετ αντί για 8... τσίμα- τσίμα για το αυτόφωρο του μοδερεϊτορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...