Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

και 10ωρες διακοπές ρεύματος (προγραμματισμένες) και άλλες υποχρεώσεις γενικότερα...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α εσένα σου ήρθανε όλα μαζί.

Πακετάκι...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Μία βοήθεια γιατί έχει σαπίσει ο εγκέφαλος.

Πως λέγεται εκείνη η ταινία με τον Kevin Spacy που είναι καθηγητής σε ένα σχολείο και έχει παραμορφωμένο πρόσωπο και ένας μαθητής του κάνει ένα καλό σε 3 ξένους και αυτοί με την σειρά τους πρέπει να το κάνουν σε άλλους 3?

Δημοσ.

Όποιος δεν την έχει δει την ταινία αξίζει με 1000!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Που είσαι ρε status?

Παραιτήθηκες?

Απολύθηκες?

Έχει πολύ δουλεία?

Έχεις άδεια?

Ζεις?

Δημοσ.

...σαν παιδί κάνεις...

Στις κοπελλιές προτείνουμε να σκάσουμε στο χώρο τους για τσαγάκια και ζεστές κομπρέσες...

καλημέρα διαόλισσα και περαστικά, κι όπως είπα στον (edit)ΑΠΟ-αποπάνω παιχνιδιάρη σύντροφο χτε, πλακώσου πάνω απ' όλα στη βιταμίνη C = πορτοκάλια, λεμόνια κι ακτινίδια...+ τσαγάκια και ζεστούλα, γιατί ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει πολύ, αν το ταλαιπωρήσεις...

papahlamidas, thanks for the tip - βουρ για άιζοχαντ και ντάουνλόαντ

* @ spazo-Chris (...τί συνήθεια που την έχει αυτό το παιδί να παρεμβάλλεται στα μηνύματά μου... ) :

όχι ρε, τί πρόστυχος, να τ' ανταλλάξουνε, όπως κάποτε ανταλλάσαμε τα "διπλά χαρτάκια" λέει...

Δημοσ.

Οχι αιζοχαντ ρε συ... Μεθαυριο θα ερθει...

* btw εδω και 2 ωρες 1 βαση δεδομενων φτιαχνω και εχω αλλες 3... Δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα :-(

Δημοσ.
Οχι αιζοχαντ ρε συ... Μεθαυριο θα ερθει...

γιατί ρε...

Δεν είναι τρακτέρ το άιζο...σερτσέντζιν είναι

* btw εδω και 2 ωρες 1 βαση δεδομενων φτιαχνω και εχω αλλες 3... Δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα :-(

...ξέρεις τί να κάνεις...

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...