Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 και 10ωρες διακοπές ρεύματος (προγραμματισμένες) και άλλες υποχρεώσεις γενικότερα...
papahlamidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Α εσένα σου ήρθανε όλα μαζί. Πακετάκι... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Μία βοήθεια γιατί έχει σαπίσει ο εγκέφαλος. Πως λέγεται εκείνη η ταινία με τον Kevin Spacy που είναι καθηγητής σε ένα σχολείο και έχει παραμορφωμένο πρόσωπο και ένας μαθητής του κάνει ένα καλό σε 3 ξένους και αυτοί με την σειρά τους πρέπει να το κάνουν σε άλλους 3?
papahlamidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αφήστε το βρήκα Pay It Forward Thanks Wash. Δεν το είχα δει....
papahlamidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Όποιος δεν την έχει δει την ταινία αξίζει με 1000! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Που είσαι ρε status? Παραιτήθηκες? Απολύθηκες? Έχει πολύ δουλεία? Έχεις άδεια? Ζεις?
Lilith19 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ατιμη ιωση,τεταρτη μερα σημερα Καλημερα..
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ατιμη ιωση,τεταρτη μερα σημεραΚαλημερα.. θέλεις να ανταλλάξουμε μικρόβια;;; έχω πολλά διπλά.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ πρόστυχος ο Αλέκος Eγω φετος την εχω βγάλει μια χαρά πρωτοφανές για τα συνήθη στάνταρ μου!!!
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ...σαν παιδί κάνεις... Στις κοπελλιές προτείνουμε να σκάσουμε στο χώρο τους για τσαγάκια και ζεστές κομπρέσες... καλημέρα διαόλισσα και περαστικά, κι όπως είπα στον (edit)ΑΠΟ-αποπάνω παιχνιδιάρη σύντροφο χτε, πλακώσου πάνω απ' όλα στη βιταμίνη C = πορτοκάλια, λεμόνια κι ακτινίδια...+ τσαγάκια και ζεστούλα, γιατί ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει πολύ, αν το ταλαιπωρήσεις... papahlamidas, thanks for the tip - βουρ για άιζοχαντ και ντάουνλόαντ * @ spazo-Chris (...τί συνήθεια που την έχει αυτό το παιδί να παρεμβάλλεται στα μηνύματά μου... ) : όχι ρε, τί πρόστυχος, να τ' ανταλλάξουνε, όπως κάποτε ανταλλάσαμε τα "διπλά χαρτάκια" λέει...
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οχι αιζοχαντ ρε συ... Μεθαυριο θα ερθει... * btw εδω και 2 ωρες 1 βαση δεδομενων φτιαχνω και εχω αλλες 3... Δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ από το πρωί ένα λογότυπο... έχω φτάσει στο file- new....
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οχι αιζοχαντ ρε συ... Μεθαυριο θα ερθει... γιατί ρε... Δεν είναι τρακτέρ το άιζο...σερτσέντζιν είναι * btw εδω και 2 ωρες 1 βαση δεδομενων φτιαχνω και εχω αλλες 3... Δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα ...ξέρεις τί να κάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.