Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ...ξέρεις τί να κάνεις... Το εκανα τουαις.
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Wash δες τα pm σου! @ togapriest : τα είδα μαν...Απάντησα κι όλας...Και πες μου αν το πήρες, γιατί αυτό το σιχτιρμπούλετιν μας έχει βγάλει την ψυχή τελευταίως... έτσι μου 'ρχεται να συστήσω οργάνωση με τίτλο "13 Φλεβάρη - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ"... ~~~~~~~~~~~ @Chris : κοίτα λίγο και τους drivers του τροφοδοτικού τότε...[blended meme]
klainmaingr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα που έχει κανείς όταν καταφέρνει να προσπεράσει τις μλκείες των pc και των gadget... Εδώ και 2 μέρες προσπαθώ να περάσω contacts απο yahoo σε ένα htc touch hd.. Όχι η κωδικοποίησησ.. όχι τα πεδία.. όχι η ασυμβατότητα... ΤΟ ΕΚΑΝΑ! (είναι πιο περίπλοκο απο όσο αρχικά ακούγεται γιατί στην yahoo παίζουν το πουλάκι τους) Ι'm invincible!@ (nerd alert)
papahlamidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα που έχει κανείς όταν καταφέρνει να προσπεράσει τις μλκείες των pc και των gadget...Εδώ και 2 μέρες προσπαθώ να περάσω contacts απο yahoo σε ένα htc touch hd.. Όχι η κωδικοποίησησ.. όχι τα πεδία.. όχι η ασυμβατότητα... ΤΟ ΕΚΑΝΑ! (είναι πιο περίπλοκο απο όσο αρχικά ακούγεται γιατί στην yahoo παίζουν το πουλάκι τους) Ι'm invincible!@ (nerd alert) Gmail και τα μυαλά στα κάγκελα.
klainmaingr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Lol... Δεν είναι δικές μου οι επαφές.. εγώ πάντα έχω αγγλικους χαρακτήρες και decent backups.... Αλλα τι να κάνεις.. Τένις με καλό καιρό επιτέλους.. Λατερ..
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 * btw εδω και 2 ωρες 1 βαση δεδομενωνφτιαχνω και εχω αλλες 3... Δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα Ύπουλο πράμα αυτό.Εμάς μας πήρε 3 χρόνια να φανταστείς να την ολοκληρώσουμε (== διαφορετικό πρότζεκτ ανά έτος ε)
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ι'm invincible!@ (nerd alert) Σαρωτική νίκη στον οίκο γνώσης και οργάνωσης, σύντροφοι. Τα λεκτικά μου Panzer κατατρόπωσαν μια ακόμα εύθραυσTη ακαδημαϊκή γυναικεία (paradox) αντίσταση. Δυστυχώς θα πρέπει να το ξαναδώσω, ευτυχώς άτυπα εννοήθηκε πως θα περάσω. EDIT, MsquitoPrincess says: ΕΥΘΡΑΥΣΗ MsquitoPrincess says: ΕΥΘΡΑΥΣΗ MsquitoPrincess says: ΕΥΘΡΑΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
papahlamidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλά μωρέ για να σε ταλαιπωρήσουν το κάνουν.
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ΜΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!! τι τούβλο πέταξε μόλις τώρα μία συνάδελφος... σε "BETA" έκδοση ιστοσελίδας είπε "Ποια είναι αυτή η Βέτα που την γράφουμε και εκεί ψηλά".... έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz, η Beta δεν ξέρω ποια είναι. Μια Γερμανίδα Beata που ξέρω είναι πολύ μωρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.