firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz, καμιά ταινία να δω; Για προτείνεται.
papahlamidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Από καινούργιες? Slumdog millionaire 7 pounds
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Burn After Reading. Gay 4 John Malkovich.
Achilles Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το burn after reading πολύ π@π@ριά ρε Luci. Για το cast που επιλέχθηκε, έπρεπε να ήταν πιο δυνατή ταινία.Έκλαιγα από τα νεύρα μου που έκατσα και την είδα. Αλλά γούστα είναι... The tenth circle. Καλημέρα στους καμένους.
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω προτίμηση. Το Slumdog millionaire το είδα χθες. To Rounders το έχει δει κανείς; Μου είπαν ότι είναι πολύ καλό. Μου είπαν και για το Das Boot αλλά λέει είναι λίγο μεγάλο.
Vatos_locos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ε θέλω και εγώ για πείτε καμία κωμωδία να γελάσουμε λίγο
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το burn after reading πολύ π@π@ριά ρε Luci. Για το cast που επιλέχθηκε, έπρεπε να ήταν πιο δυνατή ταινία.Έκλαιγα από τα νεύρα μου που έκατσα και την είδα. Αλλά γούστα είναι... OSBOURNE I know what you represent. You represent the idiocy of today. TED I don't represent that, either. OSBOURNE Oh yes. You're the guy when I went to ask about that moronic woman. TED She's not---- OSBOURNE You're in league with that moronic woman. You're part of a league of morons. TED No. OSBOURNE Yes. You're one of the morons I've been fighting all my life. My whole fucking life. But guess what. Guess what. Today, I win. .-
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνώ με Achilles! για το BAR μιας και το είδα πρόσφατα, σοβαρά, ΤΙ σου άρεσε ; Μόνο ο Clooney με την καρτουνίστικη ερμηνεία του (κλασσικά) μου τράβηξε λίγο την προσοχή... Κατά τ' άλλα....niente... Σενάριο ; Σκηνοθεσία ; Aυτό το feeling ότι everyhting was taking place in the right time, with the right people, the right shots ; Τίποτε... (για να πω την αλήθεια, καθαρά από το κλασσικό σύνδρομο "πρέπει να την τελειώσω, να δω αν έχασα κάτι στο τέλος", σκόπευα να την τελειώσω - λίγο πιο νωρίς την θυμήθηκα, κοίτα να δεις σύμπτωση, όταν ο papahlamidas μίλησε για ταινίες - διότι έχω δει τα 3/4 ή τα 4/5 της,,,,κι αναρωτιέμαι αν απλά θα χάσω κι άλλο χρόνο που είπε κι ο Αχιλλέας...) Και η πλάκα είναι ότι γενικώς γουστάρω τρελλά και Coen, και Μalkovich, και McDormand και Pitt, και Clooney ...
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ωραία, εντάξει, δείτε το Stay. 2005. Μη διαβάσετε υπόθεση, θα σποϊλεριαστείτε.
Achilles Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Χαλάρωσε ρε Luci, δεν σε είπαμε και Αργύρη. Αυτό που λέει ο wash: "Και η πλάκα είναι ότι γενικώς γουστάρω τρελλά και Coen, και Μalkovich, και McDormand και Pitt, και Clooney ... " Αυτή είναι η αλήθεια. Προσωπικά είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από ένα τέτοιο team.
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οι Κοέν το σκηνοθέτησαν, τι περιμένατε, το Snatch II; =ρ Κατά τα άλλα είμαι αντίθετος στη χρήση του ρήματος "χαλαρώνω" από οποιονδήποτε που πέρασε πάνω από 5 χρόνια της ζωής του από Λάρισα και πάνω. Χουχουχ.
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Άντε να δούμε και το Burn After Reading.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.